CUPRA И ФУТБОЛЕН КЛУБ BARCELONA СЕ ОБЕДИНЯВАТ В ГЛОБАЛЕН СЪЮЗ


29
авг.
2019

СUPRA влиза в глобален съюз с футболен клуб Barcelona, за да стане изключителен Официален партньор за автомобили и мобилност. Специалното подразделение на автомобили от SEAT обединява сили с родния си футболен клуб като част от съюз за следващите пет сезона.

Това споразумение, което надхвърля традиционното партньорство, се основава на три стратегически стълба. Първо, двамата партньори са с произход от Барселона и имат споделена визия за увеличаване на имиджа на града по целия свят. Второ, двете страни се стремят да насърчават таланта на младежта и иновациите. И накрая, и двете марки споделят ценностите страст, амбиция и глобално призвание.

В тази връзка съюзът между CUPRA и FC Barcelona ще служи за създаване на уникално преживяване за тяхната общност от фенове по целия свят, както и за разработване на проекти за градска мобилност около стадион Камп Ноу.

Президентът на SEAT и председател на Управителния съвет на CUPRA Лука де Мео и президентът на ФК Барселона Жозеп Мария Бартомеу се срещнаха днес на Камп Ноу преди първата домакинска среща на Барса от Ла Лига 2019-2020г. „Този ​​иновативен съюз с един от най-големите футболни клубове в света показва силната ни съпричастност към марката CUPRA и бъдещето на мобилността в Барселона. Освен това партньорството със световна институция като ФК Барселона с фен база от над 340 милиона души ще подкрепи нашата стратегия за глобализация “, каза де Мео.

От своя страна президентът на ФК Барселона Жозеп Мария Бартомеу заяви: „Ние празнуваме създаването на CUPRA като новия официален партньор на ФК Барселона в автомобилната и мобилната индустрия. Тръгваме заедно по нов път, базиран на споделени ценности като търсене, страст, амбиция и работа в екип. Иновативен съюз, който ще ни даде възможност да предложим уникално преживяване на нашите фенове по целия свят и чрез който също ще имаме възможността да си сътрудничим в разработването на нови решения, които да спомогнат за подобряване на градската мобилност “.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >