Corvette в царевично поле


26
май
2020

Мистериозна находка насред нищото: в интернет се върти снимка на чистонов Corvette C8, който е зарязан катастрофирал и без регистрационни номера насред нива. От водача няма и следа!

Докато европейските почитатели трябва още да почакат за появата на новия Chevrolet Corvette C8 Stingray, в интернет вече могат да се видят първите снимки на катастрофирали модели! Особено куриозен е случаят с един бял C8, чиито снимки се появиха в средата на май на фен-страница на Corvette. На тях се вижда чистоновият Stingray, паркиран на необичаен терен – нива до царевично поле.

 Шикозният суперспортист е доста увреден – предницата му е изцяло разбита, предният капак липсва. Изглежда този Corvette се е влачил в нивата, преди да спре в посока, обратна на пътя.

Почти няма информация за мистериозната катастрофа

Няма свидетели на катастрофата и затова не се знае нито причините за, нито точното място на катастрофата. Да не говорим за водача, който изглежда се е спасил веднага след приземяването. Във всеки случай не и преди да заличи следите – на снимката не се виждат регистрационни номера на автомобила, които явно са свалени. Засега полицията не е успяла да открие водача – разследването продължава. Твърде вероятно е, преди това Corvette да е бил откраднат и по време на последвалото бягство крадецът да е загубил контрол върху американския спортист с 495 к.с. Също така не е изключено, притежателят на новия Corvette C8 се е срамувал, че малко след покупката е приземил автомобила в нивата. Всичко това обаче са спекулации на тема тази куриозна катастрофа.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин