/ CL500: нова порода модерен градски нейкид байк в гамата на Honda

CL500: нова порода модерен градски нейкид байк в гамата на Honda

Вдъхновен от Honda CL от 60-те и 70-те години на миналия век, CL500 съчетава ретро чар с модерни технологии и оборудване, за да създаде напълно нов вид модерен градски нейкид в гамата на Honda. Той е подходящ за изява на всеки млад ездач, който иска да се открои от тълпата. Със способността си да се справя с всекидневното пътуване до работното място, с продължително каране през уикенда или дори с лек офроуд машината се вписва идеално в динамичния и разнообразен начина на живот на собственика си.

CL500 използва изключително популярния и енергичен подходящ за категория A2 агрегат с обем 471 куб.см. Двигателят на Honda е редови, 2-цилиндров и произвежда 35 кВт мощност и 43,3 Нм въртящ момент. Уникалните настройки на ECU и късата последна предавка осигуряват рязко и чувствително ускорение от място чрез 6-степенна скоростна кутия.

Хоризонталната линия на дизайна преминава от забележителния кръгъл фар с четири LED лампи, обратно през чисто заобления резервоар до извития нагоре ауспух с неговия класически пробит топлинен щит от неръждаема стомана. Детайли като странични подложки на резервоара, дебело подплатена седалка с релефно лого на Honda, малки кръгли LED мигачи, високи дръжки и гумени маншети на вилката се обединяват, за да създадат свеж външен вид, различен от този на всяка друга машина на Honda.

Тръбната стоманена рама е едновременно стилна и осигурява лесно управление. Окачването с дълъг ход се състои от 41-милиметрова телескопична вилка и регулируем заден амортисьор. Колелата – 19-инчови отпред и 17-инчови отзад, са с гуми с блокова шарка.

CL500 се предлага в четири привличащи окото цвята – Candy Energy Orange, Matt Laurel Green Metallic, Candy Caribbean Blue Sea и Matt Gunpowder Black Metallic. Предвиден е и набор от оригинални аксесоари на Honda, готови за персонализиране според предпочитанията на собственика.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин