Citroen SpaceTourer 4×4 E Concept: авантюристът


16
фев.
2017

По време на автомобилното изложение Женева 2017  Citroën представя една напълно нова концепция: SpaceTourer 4X4 Ë Concept, автомобилна интерпретация на „Е“ колекцията, неповторим подпис, състоящ се от модерни и технически продукти. С помощта на този подпис, тази концепция отново потвърждава състоянието на неповторимия дух на марката и прехвърля всичко на серийната версия. Тя включва 4X4-трансформация от Automobiles Dangel, външни защитни елементи и графични елементи, както и специфично вътрешно пространство, което включва смел дизайн, практичен и съвременен, предназначен за приключения и благополучие. Той е насочен за всички, които искат да живеят бързо и релаксиращо.

Дизайн със спортен дух с ярки графични елементи. За да засили визуално своята индивидуалност, SpaceTourer 4X4 E Concept притежава профил от типа „камуфлаж“, който контрастира с предния на капак и багажника. Акронимът „E tréma“, неразделна част от името и историята на марката, е въведен също като графичен детайл в SpaceTourer 4X4 E Concept. Вътре атмосферата е светла и топла, а всеки елемент от дизайна е получил право на избор при изработката. Работата по персонализирането се фокусира върху арматурното табло и тапицерията. Сини, бели и червени цветови кодове са знак за графика, вдъхновена от „Е“ колекцията.

Покана за отдих и приключение Със своя определено предизвикателен дизайн и клиренс, повдигнат с 60 милиметра в сравнение със стандартната версия, SpaceTourer 4X4 Ë се утвърждава като обединител на спортен дух и покана за отдих. 4х4-задвижването е разработка на Automobiles Dangel.

Комфорт и модерни технологии Предлагащ повдигнато положение при шофиране и приятелска атмосфера, SpaceTourer 4X4 E Concept носи също така нови технологии за комфорт и благополучие на водача и неговите спътници. Улесняваща живота и вярна на програмата Citroën Advanced Comfort, концепцията предлага също така функции в услуга на използването и безопасността: дисплей на равнището на очите, свързана 3D навигация Citroën Connect Nav, Mirror Screen, приложение „Сподели с теб“ и др.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин