CITROËN Ë-JUMPY ПОЛУЧИ НАГРАДАТА «МЕЖДУНАРОДЕН ВАН НА ГОДИНАТА 2021»

2112
2020

Ë-JUMPY Е ИЗБРАН ЗА «МЕЖДУНАРОДЕН ВАН НА ГОДИНАТА 2021»

Citroën ë-Jumpy получава престижната награда «Международен ван на годината 2021». Модерният му стил, комфортът  на борда, динамичните му качества и товарните възможности, които предлага в съчетание с най-доброто от електрическата технология, успяха да спечелят сърцата на журито, състоящо се от 24 журналисти и издатели от независими списания, специализирани по отношение на лекотоварните автомобили. Това отличие, присъдено от членовете на журито I-VOTY, с председател Джарлат Суини, акцентира качествата на електрическата версия на модела, адаптирана към нуждите на фирмите. Citroën получава наградата «Международен ван на годината» за шести път. 

«Всички екипи на Citroën са изключително горди с наградата «Международен ван на годината 2021», присъдена на ë-Jumpy. Електрическата версия на Jumpy предлага на фирмите конкретни решения по отношение на новите предизвикателства пред мобилността, както в градовете, така и извън тях, благодарение на автономията, позволяваща да се осигури пътуване в условия на невиждан досега комфорт и в същото време запазва всички полезни характеристики на версията с двигател с вътрешно горене. Новият ë-Jumpy остава верен на стратегията на Citroën, предвиждаща решения „по мярка“ благодарение, на които  да отговори на очакванията на бизнес клиентите. Амбицията ни е да предложим иновативни продукти и услуги, за да осигурим на клиентите интуитивност при ползване и комфорт в ежедневието. Тази награда, която беше връчена от експертно жури от журналисти ще допринесе много за реализацията на търговската амбиция, която сме си поставили по отношение на този модел.»

Венсан Кобе  –  Генерален Директор на Citroën

КЛЮЧОВИТЕ ТОЧКИ, НА КОИТО СЕ ДЪЛЖИ УСПЕХА НА Ë-JUMPY

Новият Citroën ë-Jumpy предлага всички предимства на версията с двигател с вътрешно горене по отношение на характера, размерите, товарния обем и полезното натоварване и прибавя към тях допълнителен комфорт, благодарение на електрическия си двигател: 

Поливалентност при ползване: 

Бизнес клиентите могат да изберат автономията на своя автомобил, за да може той да отговори максимално добре на ежедневните им потребности. Предлагат се две различни стойности на автономия, които покриват по-голямата част от нуждите на клиентите в този сегмент, независимо дали ще използват автомобила, за да отидат до строежа, да осъществят доставка или да превозват пътници: 230 км при цикъл WLTP с батерия 50 kWh или 330 км с батерия 75 kWh.

Използването на електрически двигател позволява свободен достъп до всички централни градски зони, както и по-продължителен престой в тях.

Удоволствие от управлението: 

ë-Jumpy осигурява по-голям комфорт, благодарение на удоволствието при управление, което предоставя, както и на липсата на шум и вибрации. Двигателят му от 100 kW позволява да се достигне скорост от 130 км/ч при съвсем плавно управление с висок въртящ момент, които се достига незабавно при включване на двигателя, без превключване на скорости. Всичко това осигурява спокойствие в натовареното ежедневие.

Лесен за ползване: 

ë-Jumpy се зарежда лесно, както на домашен контакт (кабел режим 2 на стандартен контакт 8A или на усилен контакт 16A при зарядна станция от типа Green’Up), така и на частна или обществена зарядна станция (кабел режим 3 – 32A на станция Wallbox) или на обществена станция за бързо зареждане, позволяваща да се презареди батерията до 80% само за 30 минути. Сензорният екран 7’’ на ë-Jumpy осигурява достъп до информацията, свързана с електрифицирането на автомобила: енергийни потоци, статистика за разхода на енергия, отложено зареждане, предварително задаване на определена температура в купето.

Най-доброто от Jumpy

Не е направен никакъв компромис по отношение на функционалностите, улесняващи ежедневието на клиентите при версията с двигател с вътрешно горене. Автомобилът се предлага във всички възможни силуети с 3 различни дължини и една височина от 1,90 м, осигуряваща достъп до всички паркинги. Полезните натоварване и обем, както и модулността на автомобила са идентични с тези на версията с двигател с вътрешно горене: до 6,6 м3 полезен обем, 1275 кг полезно натоварване, полезна широчина от 1,25 м между колесните ниши, Moduwork…

И накрая, като всеки добър лекотоварен автомобил, предназначен за бизнес клиенти, той предлага умерени разходи при ползване.

Citroën отново демонстрира забележителното си ноу-хау по отношение на лекотоварните автомобили, както и желание да предложи конкретни решения на нуждите на своите клиенти.  В този период на енергиен преход Новият Citroën ë-Jumpy се показва като незаменим помощник за бизнес клиентите, колективите и асоциациите. Той съчетава най-доброто от доказаните полезни функционалности на Jumpy с предимствата на електрическия двигател, осигуряващ по-голямо удоволствие, по-голям комфорт, свобода на движението и намалени разходи при ползване.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин