Citroën E-Berlingo Multispace: автомобилът за свободното време става електрически

Знаков автомобил за свободното време в продължение на повече от 20 години, Citroën Berlingo непрекъснато дава съвременни и практически отговори на очакванията на своите клиенти.


24
мар.
2017

Новият E-Berlingo Multispace запазва цялата практичност на автомобила, жизнеността и модулния дизайн, като добавя ефикасност и удоволствие от шофирането на електрическо превозно средство. С утвърден пробег от 170 км. новият модел отговаря на нуждите на домакинствата и фирмите с лесен достъп до зареждане и привлекателността на електрическия автомобил за широк обхват от ежедневни дейности, служебни или лични. С голям обем и гъвкав, новият E-Berlingo Multispace предлага изцяло ново и удобно екологично шофиране, като определя нови стандарти в спокойствието и релаксацията.

Сега Citroën Berlingo се предлага с електрическо задвижване под формата на E-Berlingo. Като допълва набора от високоефективни 3-цилиндрови PureTech бензинови двигатели и BlueHDi дизелови агрегати, новият модел фокусира върху любители на автомобилите, които търсят комбинацията от гъвкавостта на Berlingo за ежедневно ползване, свободно време и служебни дейности с предимствата на електрическия двигател. Автомобилът запазва целия модулен дизайн, простор, комфорт и оборудване, които са го направили дългогодишен и постоянно обновяващ се еталон в сегмента на превозно средство за свободното време, създаден от него. Новият E-Berlingoразширява обхвата от електрически автомобили наCitroën , който се състои от C-ZERO, E-MEHARI иBerlingoLCV, като всеки един от тях отговаря на конкретните нужди на съответния сегмент.

Изразителният дизайн на новия модел и усещането за здравина подчертават предположението за просторно купе. Литиево-йонните батерии са поставени под рамата от двете страни на задната ос, така че новият Berlingo запазва целия обем на купето и багажника.

E -Berlingo остава още по-практичен от всякога за ежедневни пътувания, пътувания със семейството, приятелите и колегите и изпитване на пълно удоволствие от свободното време и професионалните ангажименти.

E -Berlingoе идеален за градско и извънградско шофиране и професионална употреба. Новият модел съчетава практичността на Berlingoс всички ползи от електрическия двигател, включително екологично и приятно шофиране, контролирани разходи, възможността за достъп в градовете без значение ограниченията на движението, както и данъчни предимства и удобства при паркиране. Новият E-Berlingo Multispace е оборудван с технология за електрическо задвижване, представена през 2013 г. на товарния електрически автомобил Berlingo, който демонстрира качествата си в редица товарни сегменти.

За още по-удобно пътуване, новият E-Berlingo Multispace се предлага с функции с дистанционно управление чрез смартфони.

Новият E-Berlingo Multispace включва разширен набор от полезно и ефективно оборудване за повече безопасност, по-лесно шофиране и опростена ежедневна употреба.

Стандартното оборудване включва ограничител на скоростта, директно следене на гумите за ниско налягане, електронен контрол на стабилността (ESC), комбиниран с асистент при потегляне под наклон, климатик, аудио система с CD MP3 и набор устройство за свободни ръце Bluetooth, две плъзгащи странични врати и регулируема на височина седалка на водача.

Камерата за обратно виждане, която се предлага като допълнителна екстра, прави паркирането по-лесно. За още по-лесни маневри при ниска скорост, задна система за помощ при паркиране – която се предлага стандартно с втория по ред модел – може да бъде допълнена с преден асистент за паркиране.

В крак с времето, E-Berlingo Multispace е оборудван с широкоекранен 7-инчов таблет, вграден безпроблемно в таблото и винаги в близост до погледа. Налично като базово оборудване при варианта Shine, той се използва за достъп до бордовия компютър и AM/FM радиото, възпроизвеждане на файлове с музика от мобилни устройства, разговори по телефон със свободни ръце и навигация.

E-Berlingo Multispace е оборудван с най-прецизната система за свързване вътре в автомобила, с Bluetooth®, USB вход, букса и функцията MirrorScreen. Посредством използване на смартфон, съвместим с Mirrorlink® или Apple CarPlay ®, MirrorScreen репликира най-добрите мобилни приложения на сензорния екран на автомобила, така че водачите могат се възползват от това напълно и при пълна сигурност.

Навигационната система, която се предлага като допълнителна екстра, показва също ограниченията на скоростта и информация за трафика, както и картографиране на точки на интерес, като например терминали за зареждане, които могат да бъдат достигнати от превозното средство въз основа на оставащия пробег.

Новият E-Berlingo Multispace ще се произвежда в производствената база във Виго. Моделът ще бъде пуснат на пазара от месец май, в зависимост от държавата.

Още по темата

Card image cap
Излезе нов трейлър на „Колите 3“ (ВИДЕО)

13
ян.
2017

В САЩ новата част от поредицата ще излезе през юни

Card image cap
Български отбор е трети в Европа на Shell Eco-marathon 2017

29
май
2017

Отборите на София, Русе и Чепеларе се представиха достойно на единственото по рода си състезание на континента за енергийна ефективност

Card image cap
Отвлечена жена бяга от багажника на движеща се кола (ВИДЕО)

17
мар.
2017

Ето защо е полезно, че багажниците могат да се отварят и отвътре

Card image cap

В последния брой:

Архив >