Citroën E-Berlingo Multispace: автомобилът за свободното време става електрически

2403
2017

Знаков автомобил за свободното време в продължение на повече от 20 години, Citroën Berlingo непрекъснато дава съвременни и практически отговори на очакванията на своите клиенти.

Новият E-Berlingo Multispace запазва цялата практичност на автомобила, жизнеността и модулния дизайн, като добавя ефикасност и удоволствие от шофирането на електрическо превозно средство. С утвърден пробег от 170 км. новият модел отговаря на нуждите на домакинствата и фирмите с лесен достъп до зареждане и привлекателността на електрическия автомобил за широк обхват от ежедневни дейности, служебни или лични. С голям обем и гъвкав, новият E-Berlingo Multispace предлага изцяло ново и удобно екологично шофиране, като определя нови стандарти в спокойствието и релаксацията.

Сега Citroën Berlingo се предлага с електрическо задвижване под формата на E-Berlingo. Като допълва набора от високоефективни 3-цилиндрови PureTech бензинови двигатели и BlueHDi дизелови агрегати, новият модел фокусира върху любители на автомобилите, които търсят комбинацията от гъвкавостта на Berlingo за ежедневно ползване, свободно време и служебни дейности с предимствата на електрическия двигател. Автомобилът запазва целия модулен дизайн, простор, комфорт и оборудване, които са го направили дългогодишен и постоянно обновяващ се еталон в сегмента на превозно средство за свободното време, създаден от него. Новият E-Berlingoразширява обхвата от електрически автомобили наCitroën , който се състои от C-ZERO, E-MEHARI иBerlingoLCV, като всеки един от тях отговаря на конкретните нужди на съответния сегмент.

Изразителният дизайн на новия модел и усещането за здравина подчертават предположението за просторно купе. Литиево-йонните батерии са поставени под рамата от двете страни на задната ос, така че новият Berlingo запазва целия обем на купето и багажника.

E -Berlingo остава още по-практичен от всякога за ежедневни пътувания, пътувания със семейството, приятелите и колегите и изпитване на пълно удоволствие от свободното време и професионалните ангажименти.

E -Berlingoе идеален за градско и извънградско шофиране и професионална употреба. Новият модел съчетава практичността на Berlingoс всички ползи от електрическия двигател, включително екологично и приятно шофиране, контролирани разходи, възможността за достъп в градовете без значение ограниченията на движението, както и данъчни предимства и удобства при паркиране. Новият E-Berlingo Multispace е оборудван с технология за електрическо задвижване, представена през 2013 г. на товарния електрически автомобил Berlingo, който демонстрира качествата си в редица товарни сегменти.

За още по-удобно пътуване, новият E-Berlingo Multispace се предлага с функции с дистанционно управление чрез смартфони.

Новият E-Berlingo Multispace включва разширен набор от полезно и ефективно оборудване за повече безопасност, по-лесно шофиране и опростена ежедневна употреба.

Стандартното оборудване включва ограничител на скоростта, директно следене на гумите за ниско налягане, електронен контрол на стабилността (ESC), комбиниран с асистент при потегляне под наклон, климатик, аудио система с CD MP3 и набор устройство за свободни ръце Bluetooth, две плъзгащи странични врати и регулируема на височина седалка на водача.

Камерата за обратно виждане, която се предлага като допълнителна екстра, прави паркирането по-лесно. За още по-лесни маневри при ниска скорост, задна система за помощ при паркиране – която се предлага стандартно с втория по ред модел – може да бъде допълнена с преден асистент за паркиране.

В крак с времето, E-Berlingo Multispace е оборудван с широкоекранен 7-инчов таблет, вграден безпроблемно в таблото и винаги в близост до погледа. Налично като базово оборудване при варианта Shine, той се използва за достъп до бордовия компютър и AM/FM радиото, възпроизвеждане на файлове с музика от мобилни устройства, разговори по телефон със свободни ръце и навигация.

E-Berlingo Multispace е оборудван с най-прецизната система за свързване вътре в автомобила, с Bluetooth®, USB вход, букса и функцията MirrorScreen. Посредством използване на смартфон, съвместим с Mirrorlink® или Apple CarPlay ®, MirrorScreen репликира най-добрите мобилни приложения на сензорния екран на автомобила, така че водачите могат се възползват от това напълно и при пълна сигурност.

Навигационната система, която се предлага като допълнителна екстра, показва също ограниченията на скоростта и информация за трафика, както и картографиране на точки на интерес, като например терминали за зареждане, които могат да бъдат достигнати от превозното средство въз основа на оставащия пробег.

Новият E-Berlingo Multispace ще се произвежда в производствената база във Виго. Моделът ще бъде пуснат на пазара от месец май, в зависимост от държавата.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин