Citroën ще предлага ретро рент-а-кари


10
ян.
2019

2019 година едва започна, но Citroën се подготвя от много време за всичко, което предстои по повод столетието на марката. За да си представи събитията по повод 100-годишнината, екипът във Франция започва тяхната, организацията задавайки си следния въпрос: как би отбелязал столетието  самият Андре Ситроен? Откривател на съвременната и модерна комуникация (осветяване на Айфеловата кула, организиране на походи и т.н.), със сигурност той не би направил нищо както всички останали. С гордост и вдъхновявайки се от своето ДНК, Citroën планира международни събития и активности, които ще продължат през цялата 2019 година. В програмата ще влизат срещи на фенове, активности под мотото Inspired by You в социалните мрежи, които ще дадат глас на клиентите, разкриване на нови концептуални модели и още много изненади.

Отбелязването на 100-годишнината на Ситроен е всъщност отбелязване на столетие в което марката е насочена изцяло към хората, вдъхновява се от клиентите и начина им на живот. Активностите ще подчертаят 100 години вдъхновение за всички поколения. Една от активностите ще бъдат участието в изложението „Ретромобил 2019” от 6 до 10 февруари в Париж. В рамките на събитието, което никой фен на историята на автомобилите не би изпуснал, Citroën ще представи 1,200 м2 щанд, посветен на 100-годишнината на марката. Ще бъдат показани 30 иконични модела:

  • 10 модела серийно производство: Type A 10 HP, C3 5 HP, Traction Avant, Type H, 2 CV, DS 21 Pallas, Méhari, CX 25 Prestige, C6, New C5 Aircross SUV
  • 10 концептуални модела: C10, GS Camargue, Karin, Activa 1, Xanae, Osmose, C-Métisse, GTbyCitroën, Tubik, CXPERIENCE
  • 10 състезателни модела: Scarabée d’Or, Rosalie, DS 21 from the 1969 Rally of Morocco, SM from the 1971 Rally of Morocco, 2 CV Africa Raid, ZX Rally Raid, Xsara Kit Car, C4 WRC, C-Elysée WTCC, C3 WRC

По случая ще бъде издаден специален каталог с историята на 30-те модела.
Представена в края на 2016, Citroën Rent&Smile, услуга за краткосрочно наемане на автомобил директно от Citroën също ще участва в отбелязването на столетието. В допълнение към моделите от настоящата гама на марката, за наемане ще бъдат предложени и модели от миналото! Те ще бъдат на разположение на клиентите в Париж през месец април. Автомобилите ще се избират и запазват онлайн (https://fr-rentandsmile.citroen.com), по същия начин както се наемат моделите от актуалната гама. Това ще бъде изключителна възможност за всички, които искат да застанат зад волана на някои от емблематичните модели на Citroën от миналото!

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >