Citroen разкрива новия подпис на марката Inspired by you


11
сеп.
2017

След като показа кампанията „Citroen вдъхновен от теб“ по време на Автомобилното изложение в Париж през 2016 г., сега Citroen направи „INSPIRED BY YOU“ свой нов подпис. Глобален девиз, който марката с гордост ще представи за първи път на щанда си по време на Автомобилното изложение във Франкфурт през 2017 г.

Още от основаването си, Citroen създава и популяризира иновативни решения за подобряване на автомобилите. От Traction Avant до 2 CV, от Type H до Berlingo, от Méhari до E-Méhari, от минивановете Picasso до кросоувърите Aircross, Citroen се превърна в разпознаваема и популярна в най-добрия смисъл на думата марка, чийто основен източник на вдъхновение са хората и начина им на живот. С широко предлагане, познатата „ориентирана към хората“ марка обновява духа си повече от всякога. Днес този дух намира своя естествен израз в новия й подпис: „INSPIRED BY YOU“
Този нов подпис е част от кампанията „Citroen, вдъхновен от теб“, представена по време на автомобилното изложение в Париж през 2016 г. „INSPIRED BY YOU“, това е крайният израз на новата динамика на Citroen и произтича от „CREATIVE TECHNOLOGIE“, подпис, лансиран през 2009 г. Новото мото ще бъде показано за първи път по време на автомобилното изложение във Франкфурт през 2017 г.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >