Новини » Citroën представя специална серия за 100-годишнината си

Citroën представя специална серия за 100-годишнината си

0401
2019

Citroën започва годината на своето столетие с разкриване на ексклузивна серия за C1, C3, C3 Aircross Compact SUV, New C4 Cactus, CElysée и C4/Grand C4 SpaceTourer, която ще бъде лансирана през първата половина на 2019.

Обща идентичност: специалната серия се отличава с ярка индивидуалност, изчистен и елегантен стил, цветове и материали с бронзови елементи, които са препратка към оригиналното зъбно колело и допълват логотоOrigins since 1919”.

Намигване към историята: по случая, Citroën представя фотографски паралели на общи черти между всеки от новите модели с някои от историческите модели – било то пъргавина, персонализация, комфорт, приключенски дух или семейно пътуване. За България специалната серия ще се предлага за C3, C3 Aircross compact SUV и C4 Cactus.

Citroën C3 и Traction Avant: 100 години персонализация

 Автомобилите от серията Origins са със специални цветови акценти и материали, които напомнят за историята на марката и подчертават ексклузивната персонализация в екстериора и интериора.

Разпознаваеми от пръв поглед, екстериорите на моделите от серията се отличават със следното:

  • Всеки модел се предлага в три различни, стилни и изчистени цвята: бял, сив и черен.
  • Предлага се двуцветна каросерия с черен покрив (за C3 и C3 Aircross Compact SUV).
  • В екстериора присъстват “Origins” отличителни знаци, които се характеризират с цветни бронзови елементи и които представляват препратка към оригиналното зъбно колело и миналото. Моделите се предлагат с:
  • декоративни линии върху огледалата за обратно виждане (за трите модела)
  • стикер на вратата на багажника (за трите модела)
  • отличителен декоративен елемент на покрива (за C3)
  • специален цветен пакет Bronze Color Pack, който включва отличителни елементи около фаровете за мъгла и протекторите Airbump® (за C3 и C4 Cactus) и около предните светлини (за C3 Aircross)
  • СтикерOrigins since 1919” на предните врати на всеки автомобил
  • Акцент в стила: затъмнени задни стъкла и черни джанти (за трите модела)

В интериора всички модели от специалната серия са със специално разработения дизайн Origins. Хармоничният кокпиг се отличава със сива тапицерия (Chiné Grey) с елегантни златисти шевове (Gold) и етикет “Origins” (за трите модела), лента на таблото със златист шев, Gold (за C3) и специални стелки (предни и задни).

Новата лимитирана серия ще бъде лансирана на пазарите през 2019. C3 и C4 Cactus ще могат да се поръчват от края на първото тримесечие на годината, а C3 Aircross – от второто тримесечие на годината.

Докато новият C4 Cactus прави достъпен комфорта „настаняване като в пашкул“ на широкaта публика, Citroën GS е бенчмарк в това отношение, когато е на пазара.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ