Citroen освежи C-Elysee


16
ное.
2016

Citroën представи освежения C-Elysée.Той е с изцяло нов дизайн на предницата. Бронята позволява използването на стилистичните кодове на марката, характерни за международните седани, и изразява по-ярко присъствие, здравина и ширина. Радиаторната решетка и хромираните шеврони стигат до фаровете и се сливат с тях. Самите фарове са изцяло променени. Те са по-големи и в тях са интегрирани по два хромирани конуса. Нов LED светлинен подпис се намира над светлините за мъгла. В задната част правят впечатление стоповете с 3D-ефект, характерни за задния светлинен подпис на Citroën.

Отвътре впечатление прави новата инфотейнмънт система с 7-инчов тъчскрийн. Тя прожектира изображението от камерата за задно виждане и предлага богати възможност за връзка със смартфон, включително и функцията Mirror Screen. Навигацията предлага информация за трафика в реално време и указва зони с повишена концентрация на ПТП. Гамата от двигатели включва познатите дизелови и бензинови мотори с мощност от 82 до 115 к.с.

Произвеждан във Виго, Испания, обновеният C-Elysée ще излезе на пазара през първото тримесечие на 2017 г. Китайската версия, произведена в Ухан, също ще се появи тогава.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин