Chevy показа новия Silverado


19
дек.
2017

Chevrolet празнува 100-годишна история при пикапите. Затова представянето на Silverado от 2019 г. подхожда напълно в концепцията на марката. По време на Texas Motor Speedway за първи път бе показано новото поколение на пикапа. Дизайнът му е нов – по-смел, а фокусът е върху по-леките материали. Естествено от Chevy обещават новият Silverado да бъде по-добър отвсякога.

Промените по дизайна засягат най-вече предницата, където личи новата решетка на радиатора с интегрираните LED-фарове. На снимките виждаме офроуд-ориентирания вариант LT-Trailboss – една от осемте версии на Silverado. При Trailboss от Chevrolet са се отказали от хрома почти изцяло – заложено е на черния цвят, като това важи и за джантите, задницата с новия дифузьор и ауспуховите тръби. Освен това Silverado Trailboss притежава офроуд-оборудване и по-висока с 5 см каросерия.

Много по-важно от атрактивната външност: в бъдещия Silverado ще се използват много повече алуминий и високоякостни стомани.  Засега няма информация относно двигателите. Голямата презентация на новия Chevy Silverado ще бъде през януари 2018 г. по време на Detroit Motor Show – тогава ще научим най-важните данни за модела.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >