Chevy показа новия Silverado


19
дек.
2017

Chevrolet празнува 100-годишна история при пикапите. Затова представянето на Silverado от 2019 г. подхожда напълно в концепцията на марката. По време на Texas Motor Speedway за първи път бе показано новото поколение на пикапа. Дизайнът му е нов – по-смел, а фокусът е върху по-леките материали. Естествено от Chevy обещават новият Silverado да бъде по-добър отвсякога.

Промените по дизайна засягат най-вече предницата, където личи новата решетка на радиатора с интегрираните LED-фарове. На снимките виждаме офроуд-ориентирания вариант LT-Trailboss – една от осемте версии на Silverado. При Trailboss от Chevrolet са се отказали от хрома почти изцяло – заложено е на черния цвят, като това важи и за джантите, задницата с новия дифузьор и ауспуховите тръби. Освен това Silverado Trailboss притежава офроуд-оборудване и по-висока с 5 см каросерия.

Много по-важно от атрактивната външност: в бъдещия Silverado ще се използват много повече алуминий и високоякостни стомани.  Засега няма информация относно двигателите. Голямата презентация на новия Chevy Silverado ще бъде през януари 2018 г. по време на Detroit Motor Show – тогава ще научим най-важните данни за модела.

Още по темата

Card image cap
Ето кои са любимите автомобилните цветове на Европа

27
мар.
2017

Бяло, черно, сиво и сребристо са предпочитаните цветове от автомобилистите на Стария континент. Специалните ефекти по боята стават все по-търсени, става ясно от доклад на BASF

Card image cap
Mercedes Concept EQA: предшественикът на компактния електрически Benz

12
сеп.
2017

Mercedes представя на автосалона във Франкфурт прототип на електрически компактен модел – EQA. АUTO BILD ви разкрива най-важното за него!

Card image cap
Два съединителя и 300 „коня“ за новия Megane RS

31
май
2017

Renault показа Megane RS с маскировка по време на Гран При на Монако. Компактният „спортист“ ще дебютира с 300 к.с. и четири завиващи колела

Card image cap

В последния брой:

Архив >