/ Champion представя нов информационен канал в YouTube

Champion представя нов информационен канал в YouTube

Federal-Mogul Motorparts, подразделение на Federal-Mogul LLC, обяви старта на новия канал Champion EU в платформата за видео споделяне YouTube. Каналът е посветен на продуктите от емблематичната марка Champion® и предоставя свободен достъп за широката аудитория до кратки видео клипове с полезна информация и практични съвети за поддръжката на различни авточасти и целия автомобил.

Каналът Champion EU вече има разнообразно съдържание, включително инструктажи за запалителни свещи, регулация на подгревни свещи, подмяна на филтри, светлини, спирачки и стъклочистачки. Освен практичните съвети за поддръжката на автомобила, там се споделят и репортажи и материали от събития на марката Champion по целия свят. Съдържанието ще се допълва и обогатява постоянно с различните продукти и на няколко различни езика за Европа, Близкия изток и Африка.

„Видеото скоростно се превръща в една от най-ключовите и значими форми за комуникация“, коментира Роналд де Уайлд, Маркетинг мениджър на Champion за пазарите в Европа, Близкия изток и Африка. „Искаме да помогнем на клиентите си да решават проблемите си и да получават информация по възможно най-бърз и практичен начин. С тази кратки видео клипове можем да отговорим на многобройните въпроси, които могат да възникнат сред тях, както и да им дадем още повече подробности за продуктите и марката Champion“, казва той.

Видео клиповете са създадени както с образователна цел, така и с амбицията да мотивират техниците и крайните потребители постоянно да подобряват качеството на обслужване на автомобила. Основната им задача е да показват как се борави правилно с частите и как да се монтират така, че да имат оптимална функция и живот. По тази причина клиповете съдържат практически съвети, насочени и към професионалистите, и към начинаещите любители, които искат да учат и да се усъвършенстват в поддръжката на автомобила си.

В канала редовно ще се публикуват нови клипове с подобно интересно съдържание, затова Champion кани ентусиастите да се абонират и да го следят. Можете да гледате наличните клипове и още сега на адреса: https://www.youtube.com/channel/UCoOM5Xw36wHhYzQK2aW6wag

Видео съдържанието ще бъде достъпно също и на регионалните уебсайтове на марката, както и през новата комплексна платформа за обучение на техници на Federal-Mogul Motorparts – Garage Gurus™. Всеки желаещ може да го споделя свободно и на собствения си сайт или блог.

 

Champion е марката в групата на Federal-Mogul Motorparts, която предоставя най- комплексна гама продукти и консумативи за поддръжката на автомобила, покривайки всички потребности на запалителната и спирачната системи, всички видове филтри, стъклочистачки и осветителни компоненти.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин