Champion представя нова гама бобини

1805
2017

Federal-Mogul Motorparts обяви представянето на гамата запалителни бобини с марка Champion, която подобрява допълнително предлагането на запалителни компоненти на марката. Седемдесет и четири нови серийни номера бяха представени през месец април 2017 г., покривайки бобини тип „лула“, тип „plug-top“ и тип „rail“, като се очаква допълнително разширяване, осигуряващо пълно покритие на гамата запалителни части с качеството на продукти за оригинално вграждане.

Гамата запалителни бобини на Champion за пътнически и лекотоварни автомобили допълва съществуващата способност на запалителните свещи, кабели, подгревни свещи и модули за управление да отговарят на всички запалителни нужди. Бобините Champion са устойчиви на високи температури и са направени с висококачествени материали за оптимално съотношение на тегло и обем и се предлагат с или без електронния модул в зависимост от приложението.

Гамата включва бобини тип „plug-top“, които са на разположение със или без защита от смущения подгревна свещ и електронен модул, както и бобини от „rail“ тип, които са предлагат за двойна или единична запалителна технология. Със своята марка Champion, Federal-Mogul е доставчик на запалителни продукти за оригинално вграждане, включително запалителни свещи, запалителни бобини, подгревни свещи и модули за управление. Продуктите за следпродажбено обслужване отговарят на същите изисквания, както и оригиналните части, използвани от някои от най-големите световни автомобилни производители.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин