Castrol става официален доставчик на моторни масла за Renault


18
февр.
2020

Groupe Renault и BP със своята глобалната марка смазочни материали Castrol разширяват стратегическото си партньорство от 2020 г., надграждайки успешното сътрудничество във Формула 1, започнало през 2017 г.

От 2020 г. Groupe Renault избира Castrol за свой глобален партньор за предоставяне на моторни масла. Новата двустранно брандирана продуктова гама Renault Castrol се предлага в официалните представителства на Renault и клиентите имат възможността да се възползват от успешното сътрудничество, започнато чрез партньорството на Formula 1. Groupe Renault и Castrol, лидери в областта на модерните технологии, съчетават своя опит, за да продължат да предоставят високо ниво услуги на клиентите на Renault.

BP и Castrol продължават и партньорството си с Renault F1 Team до 2024 г., осигурявайки модерни горива и масла за отбора, както и високоефективни индустриални смазочни материали в техническите центрове в Енстоун и Вири.

Това силно техническо сътрудничество, както в предоставянето на моторни масла, така и във Формула 1, ще даде възможност на партньорите да предизвикат технологични граници както на пистата, така и на пътя. BP и Castrol доставят модерни смазочни масла, които намаляват въглеродните емисии днес и спомагат за разработването на нови технологии утре. Силното и задълбочаващо се партньорство на Groupe Renault и BP ще позволи на двете компании да обединят умения и знания, за да предоставят най-доброто обслужване и продукти, като същевременно изследват нови възможности на този бързо развиващ се пазар.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >