Carlex Design G-Yachting Limited Edition

1204
2020

Моделите на Mercedes AMG притежават солидно количество лукс и мощност. Но Carlex Design прави още една стъпка напред по отношение на интериора и използва изключително скъпи материали. Най-новият модел на Carlex е Mercedes-AMG G 63 с името G-Yachting Limited Edition. Автомобилът е създаден за „любителите на лукса и морския дизайн“ – така казват от полската тунинг-фирма.

Carlex ни представят този топ G-клас с двуцветен лак (сребристо и черно) и 22-цолови джанти. Особено впечатляващ е обаче интериорът на автомобила.

Във вътрешното пространство Carlex са заменили всички компоненти със собствени, като се предлагат два варианта с двуцветна тема. Единият е по-светъл, в сиво-бяло, със светли дървени апликации. Седалките, тавана и централната конзола са бели, а арматурното , табло е сребристо-сиво. По волана, тапицериите на вратите и арматурното табло има малко светлокафяво дърво.

Другият интериор е с по-тъмни материали, с наситено кафяво за седалките, тавана и арматурното табло. Като контраст на тъмните материали централната конзола, горната част на тапицериите на вратите и долната част са издържани в бяло.

Зад втория ред и двата варианта имат тапицирано с дърво багажно отделение. Отпред в пространството за краката също има дървени елементи. И двата варианта имат голяма емблема G-Yachting на тавана на автомобила.

От Carlex не споменават цената на тунинга. Нормалният Mercedes-AMG G 63 струва 305 000 лв. За тези пари клиентите получават офроудъра с 4,0-литров битурбо-V8 двигател с 585 к.с. и максимален въртящ момент от 850 Нм. Ако това не ви се струва достатъчно, можете да се обърнете към някой тунинг-специалист.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин