Carlex превърна вътрешното пространство на GT R Pro в татуировка


17
авг.
2020

Carlex Design направиха уникална версия на Mercedes-AMG GT R Pro. Тунинг-специалистите са се съсредоточили най-вече в интериора – и са създали истинско творение на изкуството!

Откакто AMG пуснаха разполагащия със 730 к.с. модел „Black Series“,  Mercedes AMG GT R Pro с 585 к.с. не е най-мощният топмодел на серията. Полските тунинг-специалисти от Carlex Design обаче могат да превърнат вашия GT R Pro в абсолютен уникат!

Зелен лак на каросерията и впечатляващи тапицерии от плат

На пръв поглед от тунинг-фирмата са подходили доста сдържано: няма нито увеличение на мощността на 4-литровия V8 битурбо агрегат, нито нови брони, внушителни прагове или огромни спойлери. От Carlex са лакирали каросерията в тъмнозелено и са поставили акценти чрез матовочерни декоративни лайстни. Освен това са монтирани и нови джанти с пет тройни лъча. Съвсем различно е положението във вътрешното пространство: тук Carlex също са заложили на тъмнозелени акценти по предпазните колани, вратите, седалките и арматурното табло. В средата на седалките тунинг-специалистите са използвали доста специфичен плат: изобразените по него черепи и цветя не са по вкуса на всеки, но определено превръщат този AMG GT в уникат!

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин