Carlex облагороди VW T6.1 с бодикит, смъкване на окачването и тапицерии на GTI

1708
2021

Тунинг-специалистите от Carlex пускат лимитирана версия на VW T6.1 – освен бодикит и нови джанти, се предлага и изцяло нов интериор

Полската тунинг-фирма Carlex е известна както със сдържаните си, така и с доста смели творения на най-различни модели. По-скоро към не особено впечатляващите тунинг-опити спада новата Limited Edition на VW T6.1, която прави микробуса по-луксозен и по-спортен.

Отвън Limited Edition се разпознава по новия бодикит. Предната и задната брони, както и праговете са по-спортни, а от задницата излизат четири крайни ауспухови тръби.

Тунингованият VW T6.1 е със смъкнато с 20 милиметра окачване

На капака на багажника има спойлер, а вместо серийните джанти сега има 20-цолови алуминиеви. Спортните пружини на хората от Eibach смъкват окачването на модела с 20 милиметра. T6.1 е украсен с лепенки и лога, а също и частично боядисан в контрастен цвят. Клиентите могат да избират между червен, оранжев и жълт цвят.

Карирани тапицерии като в Golf GTI

Както обикновено от Carlex отдават голямо значение на вътрешното пространство. Седалките са с кожени странични части, а повърхностите за сядане и части от подглавниците – тапицирани с алкантара.  Това се отнася преди всичко за предните седалки. Ако искате да тапицирате наново всичките девет места за сядане, трябва да доплатите. Впечатляваща е тапицерията с карирани мотиви като в Golf GTI. Предлагат се различни бродерии и контрастни шевове.

Carlex са тапицирали и волана, като освен това могат да сложат и нови постелки в интериора. Срещу доплащане се предлага саунд-генератор, които през високоговорители изкарва изкуствен V8-звук. Информация за цените на VW T6.1 Limited Edition ще получите при запитване.  Интересно е, че от тунинг-фирмата не казват, на колко бройки ще бъде лимитирана тунингованата версия на микробуса от Волфсбург.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин