C3: най-обичаният Citroën


11
сеп.
2018

По-малко от две години след лансирането си новият C3 надхвърли 400 000 продажби, 160 000 от които са реализирани от началото на текущата година, което го превръща в бестселър на Citroën. Продажбите в Европа за първото полугодие бележат ръст от 12% и нареждат модела в топ 5 на сегмента.

Най-продаваният модел в гамата на марката, новият Citroën C3 има и най-голяма заслуга в търговската офанзива на Citroën: през първата половина на 2018, общите продажби на марката бележат ръст от 9% (в сравнение с първото полугодие на 2017) и достигат рекорден обем за последните 7 години.

Способността да съблазнява на Citroën C3 се вижда от богатия продуктов микс, който показва, че автомобилът е определено „любима покупка“ :

  • Над 40% от продадените автомобили са в най-високото ниво на оборудване Shine
  • Над 65% от продадените автомобили са с двуцветна каросерия
  • Над 55% от продадените автомобили са с Airbump®
  • Над 25% от продадените автомобили са с опцията цветен интериор.

 

Още по темата

Card image cap
Нов 1.5-литров двигател за Yaris

25
ян.
2017

В очакване на новия Евро 6с стандарт за емисии и хомологационния стандарт RDE (Real Driving Emission), Toyota ще оборудва Yaris с изцяло нов 1.5-литров бензинов двигател, който ще замени текущия 1.3-литров. Като част от семейството двигатели ESTEC (Economy with Superior Thermal Efficient Combustion), този нов 4-цилиндров двигател въвежда нови технологични решения, които обещават по-добра динамика, увеличено удоволствие от шофиране и същевременно намаляване на разхода на гориво с 12%* съгласно сегашния хомологационен стандарт NEDC.

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: