C-HR на старо: с 20 000 лева по-евтина само след една година!

1603
2023

Преди почти седем години Toyota разшири портфолиото си от SUV-модели и кросоувъри с лансирането на C-HR, идеален за града модел, който е значително по-достъпен от RAV4 и Land Cruiser. Първоначално C-HR беше приет сдържано от широката публика заради футуристичния си външен вид, но сега моделът е много разпространен, особено в града.

С базовата си цена от 55.580 лева C-HR, който се предлага само като пълен хибрид, далеч не е евтин – поне като нов автомобил. Но ако се огледате на second hand пазара, ще откриете голям брой малко употребявани екземпляри – на по-ниски цени.

Най-атрактивни са офертите за C-HR на възраст до две години с много скромен пробег. Ако зададете параметрите за търсене на автомобили с първа регистрация от 2021 г. нататък с максимален пробег 20.000 километра, в Германия ще откриете над 1000 предложения, от които заинтересованите могат да избират. Такова голямо разнообразие рядко може да се види при други марки и модели.

Всички по-евтини варианти на C-HR са в „по-малката“ хибридна версия, т.е. със системна мощност 122 к.с. Малко по-скъп е хибридът 2.0 VVT-i със 184 к.с., който се предлага от 2019 г. Ето защо си струва да разгледате по-внимателно списъка с оборудването на всеки екземпляр – така ще получите най-добрата комбинация от малко километри, екстри, разход и динамични показатели в зависимост от вашите нужди.

C-HR Team Germany за 53 000 лева

Естествено, за най-атрактивните модификации ще трябва да отделите повечко. Автокъщата Auto Weller в германския град Мюнстер предлага Toyota C-HR като 1,8-литров хибрид със 122 к.с. в особено разпространената версия на оборудване „Team Germany“ само за 26 580 евро (ок. 53 000 лева). Като нов компактният модел на Toyota е струвал малко над 70 000 лева (без допълнителните екстри).

В Toyota C-HR както седалките, така и коженият волан могат да бъдат отопляеми.

Заради „отстъпката“ от почти 20 000 лева явно очаквате уловка. Но по нищо не личи да има такава. Въпросният C-HR е с първа регистрация преди по-малко от година (април 2022 г.) и е на пробег само 15 303 километра, изминати от единствения собственик до момента.

Снимките на автокъщата потвърждават положителното впечатление от японския модел. Ако малкият пробег, възрастта и дори изгодната цена не са достатъчно убедителни за вас, 24-месечната гаранция трябва да бъде сериозен аргумент да помислите за хибрида.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин