Bürstner Lyseo TD Limited 728 G: полуинтегрираният премиум кемпер


29
апр.
2020

Да живееш на колела по впечатляващ начин и да се чувстваш добре: това може да ви осигури специалната серия Limited на полуинтегрирания кемпер Bürstner Lyseo TD 728 G. Използвайки базата на Fiat Ducato с 2,3-литров дизел (150 к.с.), германският премиум производител на мобилни домове лансира перфектния спътник за вашата ваканция – без значение дали зимна или лятна благодарение на идеално изолиращия двоен термопод. Притеснявате се дали ще можете да го шофирате? По-добре помислете за това коя дестинация искате да покорите с него – защото благодарение на теглото си от 3,5 тона кемперът може да бъде управляван с шофьорска книжка за кат.В.

Да бъде светлина: през люка на покрива проникват слънчеви лъчи, но ако ви стане много топло, винаги можете да дръпнете щората

Разбира се, Lyseo TD Limited предоставя най-приятните усещания не когато сте зад волана, а когато той е зад гърба ви, след като завъртите удобните предни кресла и просто ги впишете в цялостната интериорна концепция като холна гарнитура. Вътрешността на кемпера ще ви глези с изискано скрито осветление, фина кожа и висококачествени дървени мебели, издържани в светли тонове. Дори и дългучите ще се придвижват спокойно – стига ръстът им да не надвишава 205 см. При това двойният под не само прави кемпера пригоден за зимата, но и осигурява допълнително пространство за вещи.

Големият хладилник с камера е с обем от 141 литра
Отзад съвсем спокойно могат да спят двама родители и детенцето им
Малката стълбичка за качване на леглото се съхранява в удобно отделение на двойния под
Интелигентно: капакът за мивката осигурява повече площ за готвене върху плота

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >