Bürstner Elegance: без компромиси в луксозния клас


22
ное.
2018

ИМЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ СИМВОЛИКА: СЕРИЯТА модели на Bürstner и без преувеличение трудно може да бъде надмината по отношение на комфорта на предвижване и домуване. Найлуксозният продукт на Bürstner е изграден на ниско позиционираната платформа шаси ALKO и е оборудван с мултифункционален и отопляем двоен под. Елегантно решена е връзката между стените и тавана. Покривната конструкция е покрита GRP и въглеродни нишки, който странично извит, се слива с покритите с алуминий странични стени. Това изглежда не само естетически красиво, но дава стабилност и предпазва експонираните кантове от градушка. Разбира се, при една толкова скъпо струваща конструкция за изолация Bürstner е използвал изключително пяна XPS, а за подсилване изключително резистентен към влага полиуретан, вместо дърво. За сметка на това в интериора е издържан във висококачествен, фолиран дървен материал.

Дискретно: нощните лампи за четене са фино прибрани в панелите над леглото

Практично: индивидуалната душкабина с елегантен смесител

„По отношение на сигурността Elegance е напълно на нивото на нашето съвремие,“ споделя Николай Иванчев, управител на Холидей Мобайл, официалният представител на Бюрстенер в България. И действително серийни са въздушните възглавници за водача и неговия спътник на първия ред, ESP с ASR, помощ при потегляне на наклон, Traction Plus и ABS.

Уютно: санитарното помещение разполага с мивка и огледала върху вратите на шкафовете

Четирите различни конфигурации изпълняват и най-взискателните претенции по отношение на пространството и качеството на интериора.

Серията Elegance разполага с отделна душ кабина и масивни врати от дърво, които преграждат отделните помещения. При конфигурацията с голяма спалня в дъното на автомобила, леглото може да се мести по височина, което е от изключително значение за по-възрастните къмпингари, защото могат да го фиксират на оптималното за тях ниво. Без съмнение това е изключително предимство по отношение на комфорта. „А, който се е спрял на Elegance, той определено не желае да се лишава от нищо,“ усмихва се Никола Иванчев, официалният представител на Бюрстенер в България. „Повечето от клиентите на модела си поръчват ексклузивния кожен салон.“ На разположение са четири версии на модела Elegance. Дължината варира между 7 и 9 м, като ценово предложенията започват от 149 000 лева.

Температура по избор: отоплението е скрито в двойния под, хладилникът е като у дома

Удобно: лесен достъп до комуникациите, осигуряващи вода и електричество на борда

Компактно: кухненски котлон, работен плот и корито за измиване на посуда с удобен капак

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >