Bugatti Chiron в Пебъл Бийч


22
авг.
2017

Само 500 екземпляра ще бъдат произведени от Bugatti Chiron. И докато в Европа първите клиенти вече получават струващия 3 милиона щатски долара модел, купувачите в Северна Америка все още чакат своята доставка. Сега обаче по повод Concours d’Elegance 2017 в калифорнийския Пебъл Бийч доставките вече започнаха и първият Chiron ще достигне до своя притежател.

Тъй като става дума за Chiron, предназначен за САЩ, по разполагащата с 1500 к.с. кола е трябвало да бъдат направени някои промени. Така това Bugatti има защита от сблъсъци с ниска скорост. Модификациите не изглеждат особено добре, но бихме го преживели, ако успеем да се сдобием с един от останалите автомобили Chiron.

Апропо: Bugatti посочва, че досега са продадени над 250 екземпляра от модела. Така Chiron е значително по-популярен от предшественика си Veyron, който общо намери 450 купувача. Bugatti предполага, че тази година ще произведе още 70 бройки от Chiron – ако предположенията се окажат верни, то производството на модела ще приключи едва през 2024 г.

Но нека се върнем към първия доставен автомобил в Щатите: предницата на колата е лакирана в жълто, в този тон са издържани джантите „Classique“, накладките на спирачките и декоративните елементи отстрани на автомобила. За сметка на това задницата е лакирана в черно „Nocturne“. Двата цвята намират продължение и в интериора на Chiron – повърхностите на седалките, подлакътниците на средната конзола, тапицериите на вратите и С-образната разделителна линия в пътническата клетка са издържани в жълта кожа. Тя контрастира на останалата част на интериора, изпълнена в черна кожа с името „Beluga Black“.

 

Още по темата

Card image cap
„Костенурката“ и Twingo: мъници със задно задвижване вчера и днес

23
юни
2017

Задно разположеният двигател се завръща: в новото Renault Twingo живее духът на някогашната "костенурка". Дали там ще намерим и нейните странности? Ще разберете от това сравнение на пистата

Card image cap
Забранена любов…или най-добрите автомобили за флирт

17
окт.
2016

Нахални, самовлюбени или скучни: съществуват автомобили, които грабват сърцата ни, макар че всъщност би трябвало да се срамуваме от тях. Германският актьор Йо Вайл обяснява защо въпреки това обичаме тези автомобили

Card image cap
Щурата радост от шофирането – Fiat Abarth 595

23
юни
2016

След фейслифта на нормалния Fiat 500 версията Abarth също може да се похвали с нова визия. Първи впечатления от Abarth 595 Competizione със 180 к.с.!

Card image cap
Модата на SUV-овете: стремеж към безсмисленото

5
сеп.
2017

Бихме направили онова, което можем, ако ни позволят това, което искаме. SUV-ът е декларация за намеренията на колела

Card image cap

В последния брой:

Архив >