Bugatti постигна целта си за 2017 година


21
дек.
2017

Производителят на Chiron1 – ултимативният супер спортен автомобил –  достави общо 70 автомобила за клиенти в целия свят, в съответствие с плановете си.

Волфганг Дюрхаймер, президент на Bugatti Automobiles S.A.S .: „Това е огромен успех за целия екип на Bugatti , който вече достигна целта от 70 автомобила през първата пълна година на производство на Chiron. Бих искал да използвам възможността да благодаря на всички наши доставчици за тяхното ангажиране и изпълнение. “

„Това изключително представяне е особено важно, защото се стремим да поддържаме времето за изчакване за нашите клиенти възможно най-кратко“, добави Дюрхаймер.

В момента са продадени повече от 300 автомобила от модела Chiron, чието производство е лимитирано на 500 бройки, са продадени. 43% от поръчките идват от Европа, 26% от Северна Америка (САЩ и Канада) и 23% от Близкия изток. Останалите 8% са за Азия.

Производството на Chiron в седалището на марката в Молсхайм, Елзас, започва през есента на 2016 г. Първите автомобили бяха доставени на клиентите през март тази година.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин