Корпоративни новини » Bridgestone Turanza T005 е изборът на Audi за новия A7 Sportback

Bridgestone Turanza T005 е изборът на Audi за новия A7 Sportback

0803
2018

Audi избра премиум “touring” гумата Turanza T005 за новия автомобил Audi A7 Sportback. Гумата, маркирана с AO (Audi Original), съчетава висококачествена смес от силициев двуокис, включващаразработения от Bridgestone полимер NanoPro-Tech™, с дизайн на протектора, осигуряващ отлично сцепление при мокра настилка, като същевременно увеличава максимално живота на гумата и горивната ефективност.

Шофьорите на новото купе с четири врати Audi A7 Sportback ще разполагат с пълната гама от 17″-21″ гуми Turanza T005. С оборудването от Bridgestone, новият стил и динамичните линии на Gran Turismo се отразяват в едно спортно шофиране, даващо на водача пълен контрол. Гумите осигуряват отлично управление и реакция, като същевременно поддържат безкомпромисното сцепление при всякакви условия.

Освен това, Bridgestone е включила и своята технология B-Silent™ в гумите Turanza с размери от 19″ до 21″, за да се сведе до минимум шумът в купето на автомобила при всички пътни настилки и значително да се увеличи комфорта за водача.Чрез интегрирането на елемент от полиуретанова пяна с отворена клетка, приложен към вътрешната повърхност на гумата, тази технология работи директно за понижаване резонанса на въздуха, породен от въздушните вибрации. Това допринася за значително намаляване на шума в купето в сравнение с обикновените гуми, без да се прави компромис с производителността и динамиката на гумата.

Кристоф Де Валроже, вицепрезидент Original Equipment, Bridgestone Europe, коментира сътрудничеството: „С Turanza T005 Bridgestone продължава да демонстрира иновативен подход към технологията на гумите и безопасността при шофиране. Turanza T005 позволява на шофьорите да продължат да пътуват и да имат контрол над автомобила независимо от условията на шофиране. Като надежден партньор на Audi, ние сме особено горди, че Turanza T005 e изборът на Audi за новият A7.”

Bridgestone, най-голямата компания производител на гуми и каучукови изделия в света, е предпочитан партньор за производителя на автомобили Audi. През последната година Bridgestone оборудва с гуми около 300,000 автомобила от 11 модела на Audi, включително моделите A3, A8, Q2 и Q7. Специфичната AO маркировка върху гумата гарантира перфектно съответствие с новото превозно средство и гарантира, че е разработена и оценена съвместно от инженерите на Bridgestone и Audi.

 

Audi A7 Sportback

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ