Новини » Bridgestone стартира интегрирано решение за управление на гуми и флоти

Bridgestone стартира интегрирано решение за управление на гуми и флоти

0106
2022

Bridgestone стартира Fleetcare – интегрирано решение за управление на гуми и флоти, предназначено за ускоряване на бизнеса.

Еволюция на Total Tire Care на Bridgestone – Fleetcare съчетава гуми на Bridgestone и решения за управление на гуми с решения за управление на флоти от Webfleet – телематично решение номер едно в Европа. С Fleetcare собствениците на флоти вече имат възможност да намалят общите си разходи за собственост благодарение на предлагания пълен пакет услуги от един-единствен партньор за мобилност.

Съобразено с уникалните нужди и изисквания на отделните превозвачи

Флотите изискват максимална ефективност, удобство и устойчивост, докато навлизат в бъдещето на мобилността, а портфолиото от решения на Bridgestone бързо се развива, за да отговори на тези изисквания и да създаде нова социална и клиентска добавена стойност.

Новото интегрирано решение на Bridgestone за управление на гуми и флоти – Fleetcare, предоставя множество предимства на клиентите, включително намаляване на общите разходи за притежание, максимално удовлетворение на клиентите, спестяване на време, спазване на нормативните изисквания и повишена устойчивост, безопасност и сигурност.

Fleetcare също така предоставя уникални ползи за бизнеса чрез IoT и изводи, основани на анализ на данни, както и услуги. Той е разработен за мениджъри на транспортни компании, които търсят цялостен и модулен пакет от решения, който добавя контрол на разходите и автоматизация в ежедневната им работа, позволявайки по-добро вземане на решения.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ