Bridgestone пуска нова всесезонна Run-Flat гума

0606
2024

Bridgestone обяви пускането на гумата Turanza All Season 6 ENLITEN, която включва технология DriveGuard Run-Flat (RFT), и е подготвена за електромобили. Най-новото допълнение към портфолиото на Bridgestone е решение, което позволява на водачите да запазят контрола над управлението и безопасно да изминат 80 км със скорост до 80 км/ч след спукване.

„Bridgestone Turanza All Season 6 ENLITEN с DriveGuard RFT е перфектната гума за шофьори, изискващи безопасност, удобство и спокойствие през цялата година“, каза Стефано Санчини, вицепрезидент Consumer Replacement в Bridgestone Европа, Близкия изток и Африка. „Ние даваме възможност на водачите с един комплект гуми, който не само се представя отлично през всички сезони, но и им позволява да продължат да шофират безопасно след спукване. Като гума, готова за електромобили, нашето най-ново предложение предоставя тези уникални възможности на шофьорите на всякакви леки автомобили.“

Последните технологии от Bridgestone

Според TÜV SÜD, един от най-уважаваните независими автомобилни тестови институти в Европа, новата гума на Bridgestone, подготвена за електрически автомобили, предлага най-добро в класа спиране на мокро и отлична характеристики при спиране на сухо и на сняг. Изключителните качества на гумата при снежни условия, включително отлично сцепление, спиране, завиване и управление върху сняг, също са потвърдени от TÜV SÜD. Освен това, гумата осигурява с 20% по-голям пробег от своя предшественик, което води до по-нисък разход и намален екологичен отпечатък.

Интегрирането на технологията ENLITEN на Bridgestone осигурява максимална безопасност и изключителни показатели за водачите, като същевременно подобрява устойчивостта на гумата и я прави напълно готова за електромобили. Новата Bridgestone Turanza All Season 6 ENLITEN с DriveGuard RFT отговаря както на общите изисквания за ефективност на всяко превозно средство, така и на специфичните изисквания на електромобилите.

Разработена и произведена в Европа, Bridgestone Turanza All Season 6 ENLITEN с DriveGuard RFT ще се предлага в 20 от най-продаваните размера от 16 до 19 инча. От септември 2024 г. ще бъдат налични 18 размера, а останалите два размера ще бъдат пуснати през януари 2025 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин