Bridgestone представя четири нови мотоциклетни гуми

0410
2018

Bridgestone, най-големият производител на гуми и каучукови изделия, се завръща в Кьолн за двугодишния Международен панаир на мотоциклети INTERMOT, който се провежда от 3 до 7 октомври.

Щандът на Bridgestone със сигурност ще привлече всички видове мотоциклетисти с голямо разнообразие от продукти – от продукти за колоездене на офроуд пътеки до продукти за състезания или екскурзии. Акцентът ще бъде откриването на четири чисто нови гуми за мотоциклети, които ще бъдат пуснати през 2019 г.

Bridgestone иска да направи най-новите технологии достъпни за мотоциклетистите; тяхната отдаденост към непрекъснатото развитие се откроява в новите продукти, които са разработени, за да отговорят на нуждите и очакванията на потребителите.

Четири нови първокласни гуми с премиера на INTERMOT 2018

Battlax Hypersport S22: води мотористите към друго измерение 

Battlax Hypersport S22 позволява на мотористите да изпитат пълния капацитет на мотора по пътя. Дизайнът отговаря на специфичните нужди на потребителите на Hypersport: лекота при управлението, с отлична обратна връзка и ефективност при завиване, които позволяват на водачите да чувстват връзка с пътя за максимална сигурност. Новата технология за комбиниране на молекулите и иновативният модел на захващане гарантират максимално удоволствие на сухи пътища, с целенасочено оттичане на водата, за да се осигури безопасност на мокра настилка.

Battlax Adventurecross AX41: изследвай непознатото 

infographic – BATTLAX ADVENTURE CROSS AX41 – BG

Подобрената гума за офроуд е създадена, за да отговори на изискванията на водачите. Сцеплението на офроуд настилка е подобрено, а захватът е увеличен чрез уникален дизайн и позициониране на блоковете, докато използването на съединение с висока здравина осигурява трайност и дълъг живот на гумата. С оптимизирането на ефективността на пътя и извън него, Battlax Adventurecross AX41 дава на водачите увереността да се впуснат в нови области, да следват нови пътища и посоки и да се наслаждават на всеки момент, докато изследват непознатото.

Battlax Adventurecross Scrambler AX41S: изглеждай добре, без да жертваш удоволствието от пътуването 

infographic – BATTLAX ADVENTURE CROSS SCRAMBLER AX41S – BG

Battlax Adventurecross Scrambler AX41S е комбинация от отношение, мода, дизайн и изпълнение. Създадена да отговори на почитателите на т. нар. Café Racer мотоциклети, AX41S използва най-съвременните съединения и технологии, както и балансирана шарка на протектора, за да осигури оптимална ефективност на пътя в сухо състояние, с целево позициониране на жлебовете, което оптимизира оттичането на водата, за увереност и сигурност на мокра настилка. Въпреки това, страхотният външен вид на AX41S с оптимизирани канали за оттичане и линии на грайфера привличат окото и раздвижват въображението.

Battlecross E50: преодолей всяко препятствие 

infographic – BATTLECROSS Е50 – BG

Години на проучване и щателно развитие са довели до създаването на Battlecross E50. Одобрена за използване във всички състезания на Enduro, използва изцяло “edge” ефекта на т. нар. Castle blocks технология, осигурявайки по-голямо сцепление на меки, твърди и мокри терени. Страниците са проектирани за максимално абсорбиране, което прави гумата перфектна за всеки – от начинаещите до първокласни мотористи на Enduro и други специалисти по офроуд.

Пресконференция

Заповядайте на щанда на Bridgestone (Зала 8, щанд С020) в 14:30 на 2 октомври. Ще ви държим в течение с най-новото в Bridgestone и ще научите повече за проектирането на тези четири нови гуми.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин