Bridgestone представя иновативни „моторджийски“ гуми

0811
2017

Bridgestone, най-големият производител на гуми и каучукови изделия в света, се завръща за 75-тото Международно шоу по мотоциклетизъм – EICMA в Милано от 7 до 12 ноември, с впечатляващо представяне на последните си нововъведения. Щандът на Bridgestone със сигурност ще привлече всички видове мотоциклетисти, тъй като разполага с не по-малко от пет нови модела гуми Battlax в сегментите Touring, Adventure, Scooter и Racing.

Тези нови продукти се създават директно от непрекъснатата програма за развитие на Bridgestone, целяща да се гарантира, че мотоциклетистите винаги разполагат с най-новите технологии. За да бъдат напълно разбрани нуждите и очакванията на мотоциклетистите, тази програма за развитие се обогатява, като се придържа изцяло към крайните потребители – чрез канали за търговия на дребно, специализирани онлайн платформи, социални мрежи и участието на Bridgestone в мотоциклетни спортове.

Пет нови премиум модела гуми Battlax ще бъдат представени на EICMA 2017:

Battlax Racing R11: самочувствието да атакуваш времето за обиколка.

Със страхотна комбинация от състезателната технология на Bridgestone и нови конструктивни характеристики, R11 дава на supersport и hypersport мотоциклетистите допълнителното сцепление и чувство на контакт, които те трябва да имат, за да намалят времето си на обиколка. С новият си променлив моно-спирален пояс, поставен в предната гума, допълнителен GP пояс на задната гума и протектор, проектиран за максимално сцепление в завой, R11 навлиза в нова ера за състезателни гуми.

Battlax Sport Touring T31: сега можеш да бъдеш на ръба дори и при мокра настилка!

В допълнение към подобряването на стабилността и ефективността при работа, Bridgestone разработи нова смес за предни гуми за T31 с по-голяма гъвкавост на гумата. Това подобрява усещането за стабилност при мокра настилка, което дава на водачите по-голяма увереност при лоши пътни условия. Осигуряването на по-голяма теглителна сила, дължаща се на по-голямата зона на сцепление с пътя при всички ъгли на залягане в завоите, издига забавния елемент на Sport Touring мотоциклетите на по-високо ниво, тъй като управлението при сухи условия също е подобрено наравно с по-големите стъпки при управлението върху мокра настилка.

Battlax Adventure A41: приключение с увереност, при всякакви условия.

Bridgestone подобрява работата на Battlax в сегмент Adventure с подобрено сцепление и управление при мокра настилка на A41, без да прави компромис с постиженията на своя предшественик А40. Пакетът включва технология с трислойни композиции отпред и отзад, с конфигурация cap & base, която подобрява стабилността при завиване. От особен интерес за мнозинството от мотоциклетисти, които се возят с Adventure машини, тестовете на Bridgestone записаха 8% по-бързи обиколки за новия Battlax A41 на мокро трасе, демонстрирайки допълнителните показатели и безопасността, които ще получат на пътя.

Battlax Scooter SC2: спортната гума за Вашия макси скутер.

Връщайки се към градската джунгла, новият SC2 се съсредоточава върху работата на суха настилка с разработка, базирана на същата технология като Battlax Hypersport S21. Дизайнът на шарката е проектиран за оптимална здравина, контакт с повърхността и сцепление. Отзад – конфигурацията с трислойни композиции, дава най-доброто от двата свята – високо сцепление при завоите и устойчивост на износване в центъра на протектора за максимален пробег.

 Battlax Scooter SC2 Rain: ежедневната “touring” гума за макси скутери.

Bridgestone приложи новата технология за мокра настилка на Battlax Sport-Touring T31 на SC2 Rain, осигурявайки на водачите на макси скутери безопасност и уверено пътуване при променливо време. Управлението при мокра настилка се подобрява от по-голямото съотношение на кухините в дизайна на протектора, който е настроен да балансира стабилността в права линия и бързата реакция при маневра. Създадени са нови каучукови съединения, които предлагат изключително усещане за сцепление на студени и мокри повърхности.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин