Bridgestone представи новите Battlax Scooter SC2 и SC2 Rain специално за любителите на скутери


4
май
2018
Bridgestone, най-голямата компания производител на гуми и каучукови изделия в света[1], прилага най-добрите си технологии за гуми за мотоциклети Battlax, за да подобри своята гама от гуми за скутери.
Ездачите на макси скутери могат да избира между Battlax Scooter SC2 – спортната гума и Battlax Scooter SC2 Rain – ежедневната touring гума за макси скутери.
Нико Тай, ръководител на европейския сектор „Мотоциклети“, Bridgestone Европа, сподели: “Bridgestone се приближи по-близо до потребителите и разработи две версии на новата гума Battlax за скутер, за да съответства на различните им приложения и стилове на езда. И с прилагането на нашите водещи технологии за Battlax гуми за двете версии, Battlax Scooter SC2 и SC2 Rain може да обещае на ездачите непобедима производителност.”

Battlax Scooter SC2: спортната гума за Макси Скутери

Battlax Scooter SC2 се фокусира върху работа при сухи условия и е разработена с най-новите технологии на Battlax Hypersport S21. Мотоциклетистите ще оценят как целият пакет SC2 подчертава лекотата и забавлението при управление на спортни скутери.
Предният и задният дизайн на протектора на SC2 Hypersport осигуряват оптимална здравина, контакт на повърхността и сцепление с нови съединения, избрани за отлично сухо захващане във всички температурни диапазони.
На задната гума три компонентният протектор[2] предлага на ездачите най-доброто от двата свята: високо сцепление и чувство за контакт в завои, заради състава на каучука в рамото, както и износоустойчивост, заради подбора на каучуковата смес в централната част на гумата, за максимална ефективност през целия живот на гумата.
Battlax SC2 Rain: ежедневна touring гума, сигурност и увереност при мокра настилка.
Battlax Scooter SC2 Rain осигурява изключително сцепление и маневриране на мокри повърхности, подпомагащи ездачите в ежедневното им пътуване до работното място. Разработката се основава на технологиите, въведени от новата гума Battlax Sport Touring T31, обещаваща безопасно и сигурно пътуване, независимо от условията.
Както предните, така и задните гуми SC2 Rain използват протектора на Battlax T31, който е оптимизиран да балансира стабилността при движение на прави участъци  и реакцията при резките маневри. Работата при мокри условия се подобрява от по-голямото наличие на канали, което подобрява дренажа, както и от новите каучукови смеси с високо съдържание на силициев двуокис, които предлагат изключително усещане за сцепление на студената и мокра повърхност.
Отново триизмерният състав на протектора отзад[3] осигурява високо сцепление и чувство за контакт в завои, посредством сместта в рамото и износоусточивост, посредством специална смес в централната зона на короната, за максимална ефективност през целия живот на гумата.
Battlax Scooter SC2 се предлага в 2 предни и задни размери; SC2 Rain предлага 1 размер на предната и 3 размера на задната.

Още по темата

Card image cap
Отличен старт за новото Volvo XC40

26
ян.
2018

Над 20 000 поръчки на първия компактен SUV на Volvo глобално. ХС40 беше обявен за Автомобил на годината от английското издание What Car? и е сред финалистите в европейския конкурс за 2018 г.

Card image cap
Peugeot лидер в SUV-сегмента във Франция

6
мар.
2017

Renault Clio остава най-продаваният модел в Страната на петлите

Card image cap

В последния брой:

Архив >