Bridgestone представи новите Battlax Scooter SC2 и SC2 Rain специално за любителите на скутери

0405
2018
Bridgestone, най-голямата компания производител на гуми и каучукови изделия в света[1], прилага най-добрите си технологии за гуми за мотоциклети Battlax, за да подобри своята гама от гуми за скутери.
Ездачите на макси скутери могат да избира между Battlax Scooter SC2 – спортната гума и Battlax Scooter SC2 Rain – ежедневната touring гума за макси скутери.
Нико Тай, ръководител на европейския сектор „Мотоциклети“, Bridgestone Европа, сподели: “Bridgestone се приближи по-близо до потребителите и разработи две версии на новата гума Battlax за скутер, за да съответства на различните им приложения и стилове на езда. И с прилагането на нашите водещи технологии за Battlax гуми за двете версии, Battlax Scooter SC2 и SC2 Rain може да обещае на ездачите непобедима производителност.”

Battlax Scooter SC2: спортната гума за Макси Скутери

Battlax Scooter SC2 се фокусира върху работа при сухи условия и е разработена с най-новите технологии на Battlax Hypersport S21. Мотоциклетистите ще оценят как целият пакет SC2 подчертава лекотата и забавлението при управление на спортни скутери.
Предният и задният дизайн на протектора на SC2 Hypersport осигуряват оптимална здравина, контакт на повърхността и сцепление с нови съединения, избрани за отлично сухо захващане във всички температурни диапазони.
На задната гума три компонентният протектор[2] предлага на ездачите най-доброто от двата свята: високо сцепление и чувство за контакт в завои, заради състава на каучука в рамото, както и износоустойчивост, заради подбора на каучуковата смес в централната част на гумата, за максимална ефективност през целия живот на гумата.
Battlax SC2 Rain: ежедневна touring гума, сигурност и увереност при мокра настилка.
Battlax Scooter SC2 Rain осигурява изключително сцепление и маневриране на мокри повърхности, подпомагащи ездачите в ежедневното им пътуване до работното място. Разработката се основава на технологиите, въведени от новата гума Battlax Sport Touring T31, обещаваща безопасно и сигурно пътуване, независимо от условията.

Както предните, така и задните гуми SC2 Rain използват протектора на Battlax T31, който е оптимизиран да балансира стабилността при движение на прави участъци  и реакцията при резките маневри. Работата при мокри условия се подобрява от по-голямото наличие на канали, което подобрява дренажа, както и от новите каучукови смеси с високо съдържание на силициев двуокис, които предлагат изключително усещане за сцепление на студената и мокра повърхност.
Отново триизмерният състав на протектора отзад[3] осигурява високо сцепление и чувство за контакт в завои, посредством сместта в рамото и износоусточивост, посредством специална смес в централната зона на короната, за максимална ефективност през целия живот на гумата.
Battlax Scooter SC2 се предлага в 2 предни и задни размери; SC2 Rain предлага 1 размер на предната и 3 размера на задната.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин