Bridgestone представи виртуален град на бъдещето


12
ян.
2021

Bridgestone Corporation (Bridgestone), глобална компания, фокусирана върху предоставянето на устойчива мобилност и иновативни решения за клиенти по целия свят, обяви, че отново ще вземе участие на CES 2021, който ще се проведе виртуално тази година между 11 и 14 януари 2021 г. Като част от дигиталната си експозиция, компанията ще представи Bridgestone World, интерактивен град, демонстриращ как иновациите на Bridgestone ще задвижат по-устойчивото бъдеще на мобилността. Излъчваните на живо онлайн презентации, както и on-demand продуктови видеа също ще допринесат за увеличаване възможностите за сътрудничество с партньори в целия технологичен спектър.

„Активните, интелигентни и дигитално интегрирани технологии са ключови за постигането на нашата цел да създадем нова добавена стойност за обществото и клиентите чрез устойчива мобилност и иновативни решения“, каза Паоло Ферари, президент и главен изпълнителен директор на Bridgestone Americas и изпълнителен вицепрезидент и изпълнителен директор на Bridgestone Corporation. „Напредвайки по този път, ние очакваме с нетърпение да работим с други иноватори и лидери, за да създадем по-добро бъдеще за мобилността.“

Bridgestone World, който е специално разработен за тазгодишния виртуален формат на CES, позволява на потребителите да надникнат в градските, извънградските, индустриалните и транспортните части в един град на бъдещето и да видят как свързаните продукти и услуги на компанията, управлявани от данни, ще адресират проблемите, ще подобрят преживяването при мобилността на потребителите и ще създадат по-висока стойност за обществото и клиентите. Централната градска среда на виртуалния град позволява на потребителите да се запознаят с развитието на Bridgestone във високотехнологична компания, която надгражда основната си дейност от предлагане на гуми и каучукови изделия, като я допълва с „умни“ гуми и модерни технологии за мобилност. Bridgestone World има за цел да покаже как компанията преосмисля своята идентичност, за да помогне на хората и бизнеса да управляват своите превозни средства по по-безопасен, по-интелигентен, по-ефективен и по-устойчив начин.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин