Bridgestone получава награда за иновации и технологии от VolkswagenGroup


13
юли
2017

На 15-ото издание на Volkswagen GroupAwards, Bridgestone с гордост получи награда от Volkswagen Group в категория „Иновации и технологии“. В световен мащаб, само седем от доставчиците на VW Group са носители на такава награда.

Наградата на VolkswagenGroup, бе връчена от Матиас Мюлер, Изпълнителен директор на VolkswagenAktiengesellschaft и доктор Франциско Хавиер Гарсия Санц, член на Борда на директорите, отговарящ за Обществени поръчкии бе получена отПаоло Ферари, Изпълнителен директор и Председател на Bridgestone EMEA.

На церемонията по връчване на наградите, Гарсия Санц похвали всички победители, казвайки: „От името на Volkswagen Group, бих искал да благодаря на Вас и най-вече на Вашите служители за Вашатавсеотдайност и постигнатитерезултати през изминалата година.

Мюлер подчерта, че технологиите за електронна мобилност и батерии, автономното шофиране, цифровизацията по цялата верига на добавена стойност и новите услуги за мобилност не са просто отминаващи тенденции: „Това е бъдещето на нашата индустрия – нашето общо бъдеще. Благодаря Ви за Вашето желание да открием нови пътища заедно“.

Коментирайки получаването на наградата, Паоло Ферари заяви: „За екипите на Bridgestone в целия свят е голяма чест да получат тази престижна награда за иновации и технологии. Иновациите касаят промяна и всяка промяна, която изисква значително технологично подобрение, за нас лидерите в тази индустрия, е възможност – така че ще яхнем вълната, ще предвидим вълната и заедно с партньори, като VolkswagenGroup, ще запазим технологичното си предимство.“

Bridgestone, също таке е горд член на инициативата FASTна Volkswagen, коятостартира през 2015 и има тесен кръг от подбрани доставчици. Стратегическият диалог осигурява на тези доставчици редовен достъп до топмениджъри, които взимат решения във VW Group, като това позволява на всички страни да прилагат иновациите по-ефикасно и преди всичко по-бързо. Bridgestone е единствената компания за гуми в избрания списък с 55 доставчици.

Видеозапис на събитието може да се види тук: https://youtu.be/XDFuge_q5gE

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин