Bridgestone на Paris Motor Show 2018

2708
2018

Като най-големия производител на гуми и каучукови изделия в света [1], Bridgestone се ангажира да предостави решения на реалните проблеми, пред които са изправени хората по пътищата.

Комбинирайки експертизата си в областта на производството на гуми и опита в научноизследователската и развойната дейност, задълбоченото разбиране на шофьорите и възможностите, представени от макроикономическите и обществените тенденции, Bridgestone е пионер в създаването на нови продукти, технологии и дигитални решения, които да отговарят на нуждите на потребителите и да оформят бъдещето на мобилността.

Bridgestone ще представи две от новите си решения за мобилност на Paris Motor Show. Проектирани, за да доставят спокойствие и удобство на шофьорите, тези решения ще бъдат обсъдени подробно на пресконференцията на Bridgestone.

Създаване на по-екосъобразно шофиране 

Част от мотивацията зад иновациите в Bridgestone е околната среда, както е демонстрирано от стратегията на компанията за корпоративна социална отговорност „Our Way to Serve“ и една от дългосрочни цели e за намаляване на емисиите на CO2. Bridgestone се стреми да развива продукти, които намаляват консумацията на гориво и свързаните с това въглеродни емисии, като същевременно намаляват въздействието върху околната среда в производството и жизнения цикъл. Примери, които могат да бъдат открити на щанда на Bridgestone, включват:

  • HSR – висококачествен каучук – първият полимер в света, който съчетава каучук и смола на молекулно ниво. Резултатът е синтетичен каучук, който е гъвкав, но има якост и абразивна устойчивост 2,5 пъти по-висока от естествения каучук. Това позволява ресурсите да се използват по-ефективно и устойчиво.
  • Гуми за велосипеди Air-Free – тяхната уникална структура от спици премахва необходимостта от пълнене с въздух, като същевременно прави гумата имунизирана срещу загуба на налягане и проблеми, свързани с пукането, и след това увеличава нейната употреба. Целият пакет също е рециклируем.
  • Гуми Ecopia с „ologic“ технология – Тази наградена [2] технология съчетава големи диаметри с тесни профили на протектора. Това води до подобрена аеродинамика и съпротивление при търкане и също така повишена горивна ефективност и намаляване на въглеродните емисии.

Първокласно разработени гуми на Bridgestone

Щандът на Bridgestone на Paris Motor Show просто няма да бъде пълен без водещите продукти на Bridgestone:

  • Bridgestone Turanza T005 – Летните ‘touring’ гуми, известни с това, че осигуряват изключителна мощност при мокра настилка, отлична икономия на гориво и висок пробег. Също така са монтирани на Maserati Levante в шатрата на Bridgestone.
  • Bridgestone Weather Control A005 – Наскоро пуснатата, първата всесезонна гума от Bridgestone, съчетава най-доброто в класа сцепление върху мокра настилка с отлично представяне при сняг, както и отличен пробег. Те осигуряват изключителен контрол и безопасност, както и целогодишно удобство.
  • Bridgestone Blizzak LM001 evo – Зимните ‘touring’ гуми на Bridgestone, които осигуряват изключителен контрол при всякакви зимни условия.

Главните продуктови линии на Bridgestone скоро ще бъдат на разположение с допълнителна функция, която осигурява допълнителна спокойна среда за шофьорите. Всичко ще бъде обявено на Paris Motor Show!

Конкурентната линия на Firestone

Освен линията на Bridgestone, Firestone ще привлече вниманието си с добре подбрана гама от водещи продукти на дисплея:

  • Летни гуми Firestone – Наградени с най-високия европейски етикет „A“, „Roadhawk“ предлага най-доброто качество на сцепление при мокра настилка и най-доброто спиране при суха настилка. Ако това не е достатъчно, те също така са проектирани за дълготраен, високопроизводителен живот.
  • Всесезонните гуми на Firestone – Времето никога няма да ви изненада, когато имате монтирани гуми ‘Multiseason’: тази гума е създадена да покрива високи стандарти при всички сезони и всякакви пътни условия. Решение, което спестява време и пари.
  • Зимните гуми Firestone – „Winterhawk 3“ е специално проектирана да предоставя всичко, от което се нуждаят шофьорите, когато пътуват по зимни пътища: баланс, бърза реакция и ултра надеждна работа, на които водачите винаги могат да разчитат.

Посетете шатрата на Bridgestone и присъствайте на пресконференцията (2 октомври от 14,30 ч. В шатрата на Bridgestone), за да научите повече за тази голяма гама от гуми, а новите решения за мобилност са пионерски, за да продължите пътуването си без значение от нищо.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин