Bridgestone на IAA Cars 2017

Bridgestone, най-голямата компания за гуми в света, се завръща за IAA Cars 2017 във Франкфурт, Германия, от 12 до 24 септември, с вълнуващи новини и впечатляващо представяне на последните ни иновации.

0809
2017

На 67то издание на IAA Cars, Bridgestone е горд да представи премиерата на своята изцяло нова, проектирана и произведена в Европа „touring” гума: BridgestoneTuranza T005.

BridgestoneTuranza T005 е разработена така, че да задоволи нуждите на европейските шофьори, за да чувстват пълен контрол в предизвикателни ежедневни ситуации по време на шофиране, особено в дъждовни дни. В Bridgestone потребителят е ШЕФ и вдъхновение за всички наши нови продукти и технологии.

Пресконференция 12/09: Turanza T005 и Bridgestone World Solar Challenge

Пресконференцията на щанда на Bridgestone ще бъде в 12 часа на 12 септември. Паоло Ферари, главен изпълнителен директор и президент на Bridgestone EMEA, ще Ви разкаже защо Turanza T005 поставя стандартите за „touring” гуми на ново ниво.

По време на тази пресконференция ще научите повече за вълнуващото предстоящо събитие на Bridgestone World SolarChallenge, което ще включва гуми Ecopia с “ologic” технология. Също така ще можете да разгледате слънчевата кола, направена от университета в Бохум (Германия), един от конкурентите в това издание на слънчевото състезание през 2017 г. през октомври.

Революционната “ologic” технология на Bridgestone осигурява изключителна горивна ефективност, без да се прави компромис със сцеплението върху настилката. По-големият диаметър на гумата намалява съпротивлението при търкаляне, докато по-тясната ширина на протектора намалява въздушното съпротивление, което води до по-нисък разход на гориво и свързаните с него въглеродни емисии.

Най-новите гуми и технологии на Bridgestone

Bridgestone представя и последните нововъведения, включително най-новите непневматични гуми за велосипеди и автомобили „Air FreeConcept“ и избрани продукти от настоящата европейска гама от премиум гуми на Bridgestone: DriveGuard и DriveGuard гуми за зимни условия, Dueler A/T 001 за 4×4, UHP Potenza S007 и Potenza S001 RFT гуми и зимна гума Blizzak LM001 EVO.

Марката Firestone

Bridgestone споделя щанда си с марка Firestone, възродена и укрепена в Европа със съвременна, конкурентна селекция в сегмента гуми на средни цени, насочена към младите шофьори, които търсят интелигентен избор при закупуване на гуми. Централно място на IAA Cars 2017 са гумите FirestoneDestination H/P, FirestoneMultiseason и FirestoneRoadhawk.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин