Bridgestone на изложението в Женева

0603
2017

Централно място на щанда на Bridgestone „заема“ партньорството между Международния олимпийски комитет и Bridgestone като официален спонсор. Фриз с внушителни изображения отвежда посетителя на пътешествие сред иновациите от света на спорта и разработването на автомобилни гуми. Кулминацията идва с гумите Bridgestone DriveGuard и DriveGuard Winter. След представянето си за първи път в Женева през 2016 гумите DriveGuard имат изключително успешна година и печелят награди в Германия, Великобритания, Ирландия, Португалия и Франция.

Темата за иновации продължава с представянето на най-новата Run-Flat технология, заедно с гумите Ecopia, разработени с технологията „ologic“. Всяка от изложените гуми се съпровожда от подробно описание на най-важните й функции. Приближавайки се към щанда, ще забележите внушителната визия на новия Aston Martin DB11, оборудван с 20-инчовите спортни гуми Potenza S007. Bridgestone е ексклузивен доставчик на гуми за модела DB 11. На щанда ще бъдат изложени и гумите Potenza S001, както и последното поколение гуми Turanza T001.

Новата серия на Firestone с висока гаранция за сигурност

За пръв път на изложението в Женева участват новите гуми от серията на Firestone Roadhawk: създадени за по-дълготрайно използване; те осигуряват най-доброто сцепление при влажна пътна настилка от клас „А“, според системата за етикетиране на гуми в ЕС (EU–label), както и най-безопасното спиране върху суха настилка за този клас. Успоредно с тях присъстват и гумите Vanhawk 2, здрави и гъвкави, подходящи за леки автомобили. Селекцията от автомобилни гуми на Firestone се допълва от гумите Destination HP за SUV-та. Това са спортни гуми и категоричен фаворит на феновете на Firestone, които обичат свободата при шофиране!

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин