Brabus пуска Rolls-Royce Ghost със 700 к.с.

0307
2022

Brabus обикновено се свързва с тунинг на Mercedes и AMG. Но не ексклузивно, тър като тунинг-специалистите разширяват портфолиото си и сега включват в него Rolls-Royce Ghost със 700 к.с., бодикит и още неща.

Всъщност Brabus не могат да се оплачат от липса на поръчки. Въпреки ограничаването върху марката Mercedes и нейните деривати, от основаването ѝ през 1977 г. фирмата се превръща в един от най-големите тунинг-специалистите в света. Startech облагородява Land Rover, Aston Martin, Tesla и компания. Brabus обаче също вече се грижи за Porsche и Rolls-Royce. Първият проект с модел на британците е един Ghost. Brabus дава на лимузината 700 к.с. и неблагородно спортен външен вид.

Карбонови части със завършек по избор

За външния вид от Brabus са приготвили карбонов бодикит. Той включва преден спойлер, допълнителни елементи за предните венилационни отвори, заден спойлер и заден дифузьор. Частите се предлагат с блестящ или матов карбон. Ако търсите нещо по-необичайно, можете да ги поръчате в контрастен цвят. 21- и 22-цоловите джанти карат дългата 5,55 метра лимузина да изглежда още по-внушителна. Окачването е смъкнато с 30 милиметра.

Във вътрешното пространство Brabus изпълнява всякакви желания.  Естествено, че важи и за Rolls-Royce. Принципно клиентите могат да поръчат и конфигурират всичко, каквото пожелаят. При модела на снимките Brabus са сложили светла кожа – от седалките до пространството за краката. Таванът е от алкантара, педалите са алуминиеви, а декоративните части и осветените лайстни на праговете са от карбон. Тунинг-специалистите дават информация относно цената само при запитване. „Базовият” стартира от 600.000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин