Brabus наточи Smart fortwo Coupé, fortwo Cabrio и forfour

0807
2016

Новите модели Smart на Brabus разполагат със 109 к.с.! Никой заводски Smart не е бил толкова мощен. В сравнение с предшественика си турбомоторът развива 7 к.с. повече и 23 Нм по-висок въртящ момент. Благодарение на 170 Нм и Race Start функция двата fortwo модела се нуждаят от по-малко от десет секунди да достигнат до 100км/ч. Цената на Smart Brabus fortwo започва от 19 710 евро.

Лаунч контрол в Smart!

Не само двигателят, но и кормилното управление, скоростната кутия, ходовата част и визията са пипнати от тунера. Кормилното управление е по-спортно настроено. Скоростната кутия с двоен съединител “Twinamic” трябва да е с 40% по-бърза от тази на стандарните модели. Също така идва и с лаунч контрол. Ръчна скоростна кутия няма да е налична. Двуместният Smart ще спринтира от 0 до 100 км/ч за 9,5 сек и ще достига 165 км/ч. На по-големия forfour ще са му нужни 10,5 сек, но максималната му скорост е 180 км/ч.
Всичко е за спортния дух!

Спортното окачване на Brabus е 20% по-стегнато. ESP-то е настроено наново, сега то няма да се включва толкова рано и грубо както при стандартните модели. За спортната визия на автомобила допринася матовосивият дифузьор заедно със спортната изпускателна система с два ауспуха. Също така Brabus оборудва fortwo с 16- или 17-цолови джанти, а forfour със 17-цолови. Brabus fortwo кабрио и купе получават панормания покрив стандартно.

За който обича лукса и в интериора, Brabus предлага Xclusive-моделите. Разликите са в спортните седалки от напа кожа, табло с уред за измерване на налягането на турбото и специални стелки. Разбира се, Brabus има и „tailor made“-отдел, който изпълнява по-нестандартни желания.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин