AUTO BILD България / Brabus за фермери

Brabus за фермери


14
май
2018

Нека да го изясним от самото начало – Mercedes-Benz X-клас e Nissan Navara в луксозна опаковка с повече екстри, а от март тази година Mercedes предлага за пикапа и по-мощен 6-цилиндров дизелов двигател. Докато това няма да бъде достатъчно за някои клиенти, за да предпочетат премиум пикапа пред по-масовия му събрат, звездата на предната решетка е достатъчна да привлече вниманието на Brabus.

Тунерът е разработил всякакви промени по екстериора и интериора, които правят модела не само по-спортен, но и също така подобряват практичността. Някои от добавките включват нови LED-светлини в предната броня и светлинни модули с дванадесет диода на покрива, които се активират с дългите свтлини. Новата решетка завършва променената „муцуна“, а отзад веднага изпъкват хромираните накрайници на ауспусите. Също така от Brabus са разработили 20-цолови джанти със седем чифта двойни спици.

По отношение на мощността специалистите от Brabus са модифицирали 2,3-литровия дизел да развива 211 к.с. и 510 Нм въртящ момент (с 21 к.с. повече от нормалния модел). От Brabus вече работят и по ъпгрейда на върховия модел X 350d. Промените по интериора са минимални и включват нови прагове и спортни алуминиеви педали. По-важното е, че клиентите ще могат да избират сред огромен брой тапицерии и цветови комбинации.

 

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >