/ Bosch представя eXtra – новата система с награди за автосервизите

Bosch представя eXtra – новата система с награди за автосервизите

1004
2017

От март 2017 г. всички автосервизи в България могат да участват в програмата eXtra. Тя дава възможност на всички сервизи, регистрирани на територията на България, при закупуване на избрани авточасти Bosch от оторизирани дилъри на Bosch през цялата година да събират точки за награди. Наградната система включва атрактивни подаръци от категориите „Спорт и свободно време“, „За децата“, „TV, Електроника“, „Електроинструменти“, „Електроуреди“, „Компютри и периферия“, „Телефони, таблети и лаптопи“ и още много други, между които участниците да направят своя избор – от часовници и специализирана литература до смартфони и домашни системи за забавление. В Европа eXtra се радва на голяма популярност – участват 93 хиляди автосервиза в 27 държави.

Лесен достъп до наградите чрез персонален онлайн акаунт

На www.extra-bonus.bg всички автосервизи в България могат да се регистрират за участие в системата с награди eXtra. След успешна регистрация сервизите започват да събират точки. Точки за награди се предоставят за обширна гама продукти. Всички автосервизи могат да се регистрират безплатно.

Изберете атрактивни награди и поръчайте лесно онлайн

Всички награди са показани на уебстраницата www.extra-bonus.bg. Всеки един сервиз по всяко време има онлайн достъп до точките си и до информация за най-новите награди. Участващите сервизи могат веднага да си изберат и поръчат награди според броя на събраните точки.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин