/ Bosch посрещна за втори път млади „Мениджъри за един ден“ от цялата страна

Bosch посрещна за втори път млади „Мениджъри за един ден“ от цялата страна

– За втори път Бош се включи в инициативата „Мениджър за един ден“, по време на която близо 1000 младежи взеха участие в работното ежедневие на над 300 компании, институции и неправителствени организации в 79 града в страната. Инициативата се проведе на 30-ти октомври тази година. Учениците и студентите имаха възможност да се потопят в работната атмосфера в много от дивизиите на Бош България: „Автомобилно оборудване“, „Електроинструменти“, „Термотехника“, „Администрация“, както и в БСХ Домакински уреди България. Те се запознаха с реалната работна среда в офисите на един от водещите технологични концерни в света. Дияна Стоянова, студент в СУ „Св. Климент Охридски“, коментира впечатленията си от работния ден в Бош: „Забелязах, че всички работят много добре самостоятелно, но дори още по-добре умеят да си сътрудничат. Това беше първият ми досег с такава голяма компания и останах с много добро впечатление. Определено ме мотивирахте да се развивам с още по-големи темпове!“

Освен много за работните процеси и организация в една международна компания, младите хора имаха възможност да получат ценни съвети за тяхното бъдещо кариерно и личностно развитие, включително и от ръководството на Бош.

„Работете много и бъдете смели. Не забравяйте, че айсбергът е само 1/3 над водата, а останалата част е скрита под повърхността. Не спирайте да учите, не се страхувайте от незнанието и приемайте предизвикателства. Бъдете смели, отговорни и съпричастни към всичко и всички около Вас!“ – такива вдъхновяващи пожелания отправи към младежите г-н Ивайло Рашев, управител на БСХ Домакински уреди България, който участва и в дискусия с тях в рамките на програмата в Бош.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин