Bosch лансира система за гласово управление

Siri и Alexa ще получат конкурент: Bosch разработи гласов асистент специално за инфотейнмънт системите в автомобилите


22
ян.
2018

При заводски настройки гласовият асистент ще се „събужда“ с думите „Хей, Кейси“. По желание на потребителя той може да бъде прекръстен – на Куно, Том или Холгер. Например Alexа, асистентът на Amazon, се обръща на „Amazon“, Ехо и „Компютър“. Системата на Bosch владее около 30 езика и диалекта и предлага избор между 44 женски и 9 мъжки гласа. От Bosch обещават, че Кейси се самообучава. Ако например на път към офиса човек иска да се обади на Пол, асистентът предлага от списъка с контакти само колегата Пол – но не и личния приятел със същото име. За разлика от други предложения на пазара, Кейси може да работи и офлайн. Тя запомня въведени ангажименти и ги прехвърля към свързания смартфон веднага щом се появи връзка. Системата вече е на разположение на заинтересованите автомобилни производители, които могат да избират измежду различни функции и да индивидуализират своя асистент.

Още по темата

Card image cap
Stralis X-WAY на Iveco: бетон миксер шампион!

5
ное.
2017

Stralis X-WAY е изцяло нова гама товарни автомобили с марката IVECO, специално разработена за изпълнение на транспортни задачи в областта на услугите и строителството, която осигурява съчетание от характеристики за шосейни приложения, изискващи извъншосейна проходимост.

Card image cap
Завръщането на Alpine

7
дек.
2015

Renault вече много пъти са ни показвали прототипи на новия Alpine. Спортистът със средноразположен двигател вероятно ще се предлага от края на 2016 година

Card image cap
Ето го малкия SUV на Seat

22
юни
2017

Seat скоро ще представят Arona – малкият SUV, позициониран под Ateca. А в интернет отново се появиха негови снимки!

Card image cap

В последния брой:

Архив >