Borgward пуска BX5 на китайския пазар

3003
2017

След като големият SUV на Borgward BX7 се движи по китайските пътища от 2016 г., традиционната марка, която междувременно е собственост на китайска фирма, ще пусне втория си модел на тамошния пазар: BX5. Ще ви информираме относно цените и планираната европейска премиера на модела.

SUV-ът е с дължина 4,48 метра и опционално може да бъде оборудван с двойно задвижване. Под капака работи 1,8-литров турбобензинов агрегат със 190 к.с. и 280 нютонметра. за превключването отговаря 6-степенна автоматична трансмисия. за европейския пазар е планирана и електрическа версия на BX5.

На външен вид BX5 много прилича на големия си събрат BX7, който се продава добре на китайския пазар. характерна черна е осмоъгълната решетка на радиатора с голямото лого на Borgward. Във вътрешното пространство на SUV-а серийно има широкообхватна онлайн-инфотейнмънт система с 8-инчов монитор и WLAN-Hotspot. Borgward предлага шест линии на оборудване за BX5, сред тях и изцяло кожена тапицерия, голям стъклен покрив и система за безключов достъп до автомобила.

Стигаме и до най-важното за BX5: цената. В Китай SUV-ът стартира от около 37 500 лв., като за най-високото ниво на оборудване се искат 48 000 лв. ще се появи в Европа през 2019 г.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин