BMW X4 със спортни пружини от H&R


25
апр.
2020

Красиво, бързо, скосено

Първоначално никой не ги харесваше и не искаше да ги притежава, а после се превърнаха в търсени: Coupé-SUV-овете. Началото бе поставено от BMW X6, а по-късно с модели се включиха още доста производители. А BMW адаптира концепцията на успеха и към средния клас – така се появи Х4.

Със спортните пружини на тунинг-специалистите от H&R автомобилът заема по-внушителна позиция в сравнение със серийния вариант. Настроените точно спряно серийните амортисьори на BMW пружини намаляват центъра на тежестта на автомобила с между 30 и 40 милиметра (в зависимост от изпълнението) на предната ос и с от 15 до 30 милиметра на задната.

Новите пружини осигуряват по-малко накланяне на каросерията и по-директно поведение в завоите. Въпреки това комфортът при пътуване на дълги разстояния на автомобила остава незасегнат. От тунинг-мерките се възползват и пропорциите на X4.

Още по-силно изразен профил обещават увеличенията на следата „Trak+“ на хората от H&R от високоякостен алуминий, които ще се предлагат скоро. Те позволяват на серийните джанти да изпълнят още по-добре калниците на автомобила.

Както е обичайно за H&R, всички техни продукти разполагат с необходимите спецификации и са 100 процента Made in Germany!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин