BMW R 18: сензационният мотоциклет с „бъбреци“ отпред

2101
2021

BMW Motorrad бие барабана за новия гигантски круизър R 18. Всъщност най-атрактивното нещо в проекта са модификациите, които баварците поръчват от добри тунинг компании. Последният пресен пример е BMW R 18 Spirit of Passion, който Дирк Йолеркинг и неговата фирма Kingston Custom създават за BMW. Йолеркинг и екипът му правят невероятни подобрения – както доказват и в случая. Именно комплектът спойлери на германците превръща BMW R 18 в истинска сензация.

Подробности за BMW R 18 Spirit of Passion

Kingston Custom не е направила пълен тунинг на машината. Техниката и рамата остават на сто процента без промяна – но въпреки това по мотоциклета е направено много. Всички спойлери, както и кормилото и калниците – са ръчна изработка. Ауспухът е модифициран, а седалката идва от гамата оригинални аксесоари на BMW. Йолеркинг е сменил мигачите с нови от Kellermann. LED-фарът вече e интегриран в облицовката, която дори има „бъбреци“ като при леките автомобили на BMW. Резервоарът и окачването също са оригинални.

Тунинг компанията използва оригиналното лаково покритие на BMW R 18, както и характерните му линии – и добавя атрактивни детайли. Със зрелищни модификации като „Spirit of Passion“, BMW може не само да привлича повече внимание около R 18 – но и демонстрира колко лесно може да бъде тунингован моделът.

Дирк Йолеркинг не прави промени по техниката и по рамата – защото ги смята за перфектни.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин