BMW Motorrad на изложението CUSTOMBIKE SHOW 2018


27
ное.
2018

CUSTOMBIKE SHOW събира най-добрите и известни ателиета за персонализиране на мотоциклети в света. Изложението се провежда в германския град Бад Залцуфлен, Вестфалия, между 30 ноември и 2 декември. Над 300 фирми представят повече от 1000 уникални мотоциклета, залите са 4, а общата им площ е 28 000 м2. BMW Motorrad участва за шести път, в партньорство с отбрани ателиета. Щандът на марката е разположен точно в средата. 

Персонализирани със стил мотори BMW .

BMW Motorrad показва общо 15 модела. Машините са разположени на изложбена площ от 180 м2: от модифицирани серийни модели, през средно променени мотори, до напълно персонализирани изпълнения, демонстриращи таланта, уменията и пълния размах на ателиетата.

Giggerl и Blechmann са особено впечатляващи машини. Дело са на SoulFuel Bikes и са базирани на актуалното BMW R nineT. Те обаче са само част от уникалната ‘custom’ палитра на BMW Motorrad. KSpeed представят забележителния Iron Racer Mark 2, а SMW 61-B е уникално изпълнение на Sosa Metal Works .

Maximator е индивидуална разработка на базата на BMW R 1200 C. Моторът е резултат от педантичния подход и талант на Улф Масекамп, инженер на BMW Motorrad, който е отговорен и за реализирането на Heritage семейството на R nineT. Maximator зае 5-о място в „Топ 100“ класацията на читателите на Custombike Magazine.

Ексклузивно: BMW Motorrad Spezial.

BMW Motorrad Spezial гамата е изключително ясна демонстрация, че качественото персонализиране на мотоциклета може да бъде извършено още в завода. Клиентите на BMW Motorrad обаче могат да индивидуализират машината си и в последствие, след закупуването, благодарение на богатата гама от оригинални аксесоари и програмата BMW Motorrad Spezial.

Всичко това и много повече очакват посетителите на CUSTOMBIKE SHOW в Бад Залцуфлен, между 30 ноември и 2 декември. Изложението отваря врати в петък от 12 до 20 ч., в събота между 10 до 17 ч., а в неделя от 10 до 17 ч.

Още по темата

Card image cap
Honda Gold Wing минава на диета 2018

25
окт.
2017

Мотоциклетът е олекотен с близо 50 килограма

Card image cap
Bridgestone се завръща на Световния шампионат по мотоциклетизъм!

10
февр.
2017

Компанията става доставчик на гуми за два отбора на Световното първенство по издръжливост на Международната федерация по мотоциклетизъм (FIM)

Card image cap

В последния брой:

Архив >