BMW M8 с регулиращи се пружини на KW от M4 GTS

1408
2020

Тунинг-специалистите на тема окачване KW предлагат регулиращите се пружини от BMW M4 GTS и за по-големия модел M8. Вижте колко  струва окачването Variante-4!

Специалистите на тема окачване от KW са разработили тристепенно регулиращи се пружини за M4 GTS. Сега хората от KW предлагат същата технология с окачването си Variante-4 и за луксозното Coupé M8!

Техниката осигурява както за обикновеното, така и за Competition-M8 значително по-голяма стабилност в завоите при високо темпо и намалява страничното накланяне на каросерията. Също както при серийното M4 окачването Variante-4 в M8 може да се регулира многократно. В зоната на ниските скорости степените са седем, а в тази на високите – петнайсет. По този начин можете да окажете влияние върху поведението в завои на автомобила, както и да настройвате комфорта на возене. Водачите на M8 трябва да се откажат от иначе серийното адаптивно регулиране на амортисьорите. Затова пък струващото 10 300 лв. окачване Variante-4 дава възможност за смъкване на каросерията на M8 с от 15 до 35 милиметра.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин