BMW M5 Competition с 625 „коня“


5
май
2018

Ако 600 конски сили не са ви достатъчни, BMW има готово решение. На официалната страница на компанията от Мюнхен „изтече“ BMW M5 Competition. Ето неговите характеристики: 625 к.с. (плюс 25 к.с.) и 750 Нм. От 0 до 100 км/ч Competition „спринтира“ за 3,3 секунди (серийно: 3,4 сек), а максималната скорост с опционалния M Drivers Package е 305 км/ч. Визуално специалната модификация се отличава по черните огледала, черните бъбреци и черните „хриле“, както и по специалните 20-цолови джанти в два цвята. Очаква се специалният пакет Competition да включва също спортна изпускателна система, модифицирано окачване и карбонов капак на двигател. Вероятно надценката за пакета ще бъде около 17-18 хил. лева. Общата цена на BMW M5 Competition ще бъде около 253 000 лева, а доставките към първите клиенти ще бъдат направени през август или септември.

Още по темата

Card image cap
Пикапите стават по-благородни

9
дек.
2015

Fiat, Mercedes и Renault също искат да участват в разпределението на пазара на пикапи. През следващите години трите марки ще пуснат свой пикап с полезен товар от по един тон

Card image cap
Вин Дизел иска Оскар

4
ное.
2016

Звездата на “Бързи и Яростни”, Вин Дизел, вярва, че следващата част от тунинг-сагата ще бъде успешна не само за кино-касите, но и ще има шанс за Оскар. AUTO BILD назовава причината.

Card image cap

В последния брой:

Архив >