BMW M5 Competition в цвят рали-зелено


29
дек.
2018

Ако сте на мнение, че с разполагащото си с 625 к.с. BMW Серия 5 не правите достатъчно силно впечатление, то можете да се обърнете към BMW Abu Dhabi Motors. Междувременно фирмата би могла да бъде част от семейството на подразделението за индивидуализиране на BMW.  Дилърът постоянно ни изненадва с доста цветни варианти на адски скъпи модели BMW и BMW M. Най-новото творение е M5 Competition в цвят рали-зелено. Признаваме, че сме доста раздвоени.

Яркият тон, който човек едва ли би избрал за цвят на струващия си поне 250 000 лв. модел, определено привлича погледите. Рали-зеленото на това M5 е комбинирано с черни акценти по радиаторната решетка, капаците на страничните огледала, задния дифузьор и други. Серийните джанти също са лакирани частично в черно.

Интериорът на това яко M5 всъщност е доста приличен. С кожена тапицерия в бежово, черно арматурно табло и карбонови декоративни поставки.

BMW Abu Dhabi Motors не предлагат ъпдейт по отношение на пърформанса на M5 Competition. Седанът обаче изобщо не се нуждае от такъв ъпдейт. Серийно автомобилът разполага с 625 к.с. и 750 Нм от 4,4-литров битурбо V8 двигател. Спринтът от 0-100 км/ч се взема за 3,1 секунди. След 10,8 секунди скоростомерът ще показва 200 км/ч.

 

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >