BMW M5 достъпно в 100 цвята, най-скъпите са по 16 000 лева!


15
апр.
2019

Без значение в какъв цвят е решено BMW M5 Competition, то винаги привлича погледите. С атрактивна боя обаче „мегабаварецът“ става още по-магнетичен. Предлаганият от BMW цветови диапазон е лесно предвидим. Клиентите могат да поръчат потентната лимузина в 12 стандартни и 6 матови цвята. Тези цветове обаче са по-скоро дискретни. Към серийните за М5 тонове спадат три нюанса на сивото, два на черното и два – сребристи. Най-атрактивният от заводските цветове е Snapper Rocks Blue. Но какво би станало, ако клиентите си пожелаят М5 в по-шантав цвят? Няма проблем, BMW Individual е насреща!

Посредством BMW Individual на разположение на купувачите са общо 90 допълнителни цвят. Сред тях са металици, Uni и Frozen-лакове. За М5 се предлагат 24 сини и 13 сиви тона. Палитрата от цветове е толкова пъстра, че за всеки вкус има по нещо. Могат да се поръчат както характерните за различни версии на М3 бои като Laguna Seca при M3E46 или син Macao (при М3 Е30), така и например тонове от други марки като Grigio Telesto (P6M) и Verde Mantis (P5N) на Lamborghini, Speedgelb (U96) и Brewster Green (T42) на Porsche или класическото за Ferrari червено Rosso Corsa (P7K). Общо BMW Individual предлага допълнително 8 матови бои, наречени по традиция за марката Frozen. Цените на нестандартните цветове за М5 варират от 4600 до 16 000 лева, като най-скъпо излизат боите на други марки. Общият брой на цветове (вкл. и стандартните), в които можете да си поръчате BMW M5 Competition, е над 100.

Още по темата

Card image cap
Maserati Quattroporte – новата страст по бъдещето

22
юни
2016

След 4 години производство Maserati освежава своя флагман Quattroporte както отвън, така и отвътре. Фейслифт с много фина четчица

Card image cap
S-клас Coupe като краля на нощта

16
дек.
2016

Daimler лансира специална версия на елегантния S-клас Coupe

Card image cap

В последния брой:

Архив >