AUTO BILD България / BMW M4 с душа на Muscle Car

BMW M4 с душа на Muscle Car

BMW M4 e eдно от „най-горещите“ спортни купета на пазара. Ето защо не е изненада, че върху него работят дори американски тунинг фирми: TAG Motorsports превръща М4 с кит на Vorsteiner в истинска бойна машина


4
ное.
2017

Всичко се крие в правилната комбинация! Докато човек всеки ден вижда по улиците „окичени“ автомобили, които с различно боядисани части на каросерията приличат на безвкусно облечен клоун, калифорнийската тунинг компания TAG Motorsports демонстрира как от много отделни части може да бъде изградена съвсем прилична цялостна концепция. При това BMW M4 на TAG Motorsports всичко е на мястото си. Да започнем с 20-цоловите джанти RS100 от HRE Wheels, които пасват идеална на визията на BMW M4. Поглед в размера на гумите разкрива и интересна разлика – отпред те са с дебелина 265, а отзад – 345! Ето какво е наложило и „раздуването“ на каросерията.

BMW M4 с кит VORSTEINER

Впечатляващите калници са продукт на Vorsteiner. Карбоновите компоненти M Performance са перфектно интегрирани в бодикита GTRS4. Колата излъчва истинска агресия – дори в акустичен план, благодарение на изпускателната система Akrapovic. 3-литровият двигател е останал в сериен вид: с 431 к.с. и 550 Нм М4 ускорява от 0 до 100 км/ч само за 4,3 сек.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин