/ BMW M2 AC Schnitzer: външност за пистата

BMW M2 AC Schnitzer: външност за пистата

Екстремното става още по-екстремно: AC Schnitzer тунингова актуалното M2. Мощността обаче не е променяна

С това BMW M2 на AC Schnitzer определено няма да се чувствате така, сякаш карате скромен автомобил. M2 G87 изпъква на пътя дори и в серийната си версия, а с тунинга на Schnitzer ще привличате вниманието още по-силно.

Дизайнът на M2 определено е противоречив: хората са или въодушевени, или намръщени. Последното е свързано с оформлението на задните светлини. При M2 на AC Schnitzer погледът така или иначе е насочен към спойлера и впечатляващите крайни ауспухови тръби с диаметър десет сантиметра!

Естествено всички тези подобрения не се отнасят само до външния вид. Те оказват влияние и върху удоволствието от шофирането и възможностите на автомобила. Това се постига и чрез редуциране на теглото. Джантите на Schnitzer са с 35 процента по-леки от серийните джанти на G87.

Тунинг-специалистите засега са оставили мощността без променя. Серийната мощност от 460 к.с. в комбинация с многобройните екстри на Schnitzer неизбежно са гаранция за постоянни усмивки. Всички компоненти на тунинга на Schnitzer могат да бъдат избирани и комбинирани индивидуално.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин